Jucărie de construcție lego 76404 harry potter calendar advent 2022

Jucărie de construcție lego 76404 harry potter calendar advent 2022



Faceți magic un mic fan Harry Potter cu vârsta de peste 7 ani cu acest Calendar de Advent LEGO Harry Potter 2022. 24 de zile, 24 de uși mici, 24 de cadouri de Crăciun. Cu fiecare zi care trece, oportunitățile de a juca cresc. De la 1 decembrie poți descoperi în fiecare zi o jucărie Harry Potter în spatele ușilor. Alături de 7 minifigurine - Harry Potter, Sirius Black, Moaning Myrtle, Lord Voldemort, Horace Slughorn, Nymphadora Tonks și Neville Longbottom - veți găsi și obiecte emblematice din filmele Harry Potter. Primele 3 modele formează decorul unei scene din primul film. Următoarele 3 zile înfățișează o scenă din al doilea film etc. Pe măsură ce se apropie Ajunul Crăciunului, copilul tău poate crea momente de film mai magice datorită calendarului de Crăciun. Jucăriile de Crăciun te invită și la propriile tale aventuri feerice. Când toate ușile au fost deschise, poți chiar să joci un joc de societate. Acest cadou Harry Potter include joaca magica pe tot parcursul anului!

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


seria Harry Potter
piese 334 buc
Conținut/Echipament Calendarul de Advent LEGO Harry Potter 2022 cu 24 de jucării inspirate din filme, inclusiv 7 minifigurine: Harry Potter, Sirius Black, Moaning Myrtle, Lord Voldemort, Horace Slughorn, Nymphadora Tonks și Neville Longbottom, un joc de societate și accesorii.
varsta recomandata de la 7 ani
grup țintă școlari, tineri
material plastic
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
caracteristică Jucăriile de Crăciun din acest calendar de advent 2022 pot fi combinate și cu toate celelalte seturi LEGO Harry Potter pentru și mai multă distracție în lumea vrăjitorilor.
Mai multe informații Cutia LEGO Harry Potter Calendar Advent măsoară peste 26 cm înălțime, 38 cm lățime și 7 cm adâncime.

LEGO
76404

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare