Lego 31127 creator 3 în 1 jucărie de construcție a mașinii stradale (mașină de curse, mașină musculară și drum fierbinte)

Lego 31127 creator 3 în 1 jucărie de construcție a mașinii stradale (mașină de curse, mașină musculară și drum fierbinte)



Fanii mașinilor super rapide pot merge la drum sau la pistă cu acest minunat set de construcție LEGO Creator 3în1 Street Car (31127). Copiilor le va plăcea să alerge cu autovehiculul cu motor complet, cu țevi laterale, un spoiler și un acoperiș detașabil. Copiii au 3 experiențe diferite de construcție și joacă cu acest model de mașină LEGO Creator 3 în 1. Ei pot construi o mașină musculară, o pot reconstrui într-un pilot de curse, pot construi un model personalizat de Hot Road roșu și oțel sau își pot folosi imaginația pentru a construi un alt pilot LEGO puternic și rapid. Mașinile de jucărie de construit LEGO sunt jucării grozave pentru copiii cu vârsta peste 7 ani, cărora le place să construiască modele de vehicule. Aplicația gratuită de instrucțiuni de construcție LEGO pentru smartphone-uri și tablete îi ajută pe copii să mărească și să rotească modelul în timp ce construiesc. Setul LEGO Creator vine cu instrucțiuni digitale interactive de construcție pentru a face construirea și mai distractivă.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

Creator de serie
piese 258 bucati
Varsta recomandata de la 7 ani
grupul țintă de școlari
material plastic
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
dimensiune Lățime: 90 mm x Înălțime: 60 mm x Adâncime/Lungime: 160 mm

LEGO
31127

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare