Spin Master Mighty Express Push-and-Go Tren Build-it Bruno cu Boxcar Toy Vehicle

Spin Master Mighty Express Push-and-Go Tren Build-it Bruno cu Boxcar Toy Vehicle



În seria animată pentru grădiniță Mighty Express, trenurile prind viață și lucrează cu copiii din Lokstadt pentru a duce toate comenzile la destinație la timp. Este de la sine înțeles că se implică în tot felul de aventuri și ajung în situații dificile. Aici sunt necesare trenurile push-and-go cu instrumentele lor speciale pentru a rezolva problemele, astfel încât totul să revină la normal. Build it Bruno este trenul de construcție galben prietenos cu o betoniere care este utilizat atunci când structurile trebuie să fie stabilizate sau reconstruite. El poate transporta material suplimentar în vagonul său de marfă, care poate fi ușor cuplat și decuplat la și de la locomotivă cu mâinile mici. Cu el și cu celelalte trenuri Push-and-Go Mighty Express (toate vândute separat), episoadele TV incitante prind viață din nou și din nou acasă. Pentru ca totul să poată fi recreat în mod realist, există setul Mighty Express Mission Station și Farm Station Playset (ambele vândute separat) pentru a construi o lume completă Mighty Express.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

seria Mighty Express
tip vehicul Tren
Conținut/Echipament Tren push-and-go cu vagon de marfă, prezentare colectivă
varsta recomandata de la 36 luni la 5 ani
grup țintă copii de grădiniță
material plastic
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
Informații suplimentare Baut-es Bruno are un tambur de amestec de ciment care se rotește și se înclină pentru un joc de rol realist. Dacă urmează să fie construit ceva în Lokstadt, acest tren este primul care se află acolo. Vagonul de marfă poate fi ușor cuplat și decuplat de locomotivă cu mâinile mici și oferă spațiu pentru material suplimentar. Desigur, poate fi atașat și la toate celelalte trenuri Push-and-Go Mighty Express (vândute separat).
Accesorii opționale Lumea captivantă a lui Mighty Express poate fi extinsă și mai mult cu setul Mission Station și Farm Station Playset (ambele vândute separat)

Spin Master
6061434

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare