Jucărie de construcție lego 10780 disney mickey și prietenii castelul lui mickey aventurile (castel de jucărie care poate fi construit, inclusiv minifigurine daisy, donald duck, mickey și minnie mouse care pot fi construite)

Jucărie de construcție lego 10780 disney mickey și prietenii castelul lui mickey aventurile (castel de jucărie care poate fi construit,...




Copiii cu vârsta peste 4 ani pot experimenta aventuri într-un castel LEGO cu acest LEGO Disney Mickey's Castle Adventures (10780). Surprindeți un copil cu acest cadou creativ și distrați-l ore întregi. Această jucărie construibilă Mickey Mouse include o jucărie de un castel medieval cu turnuri, 4 minifigurine mici de construcție Mickey Mouse, Minnie Mouse, Daisy și Donald Duck, o figurină de dragon construibilă și o jucărie de cal construibilă. Toate minifigurinele apar pentru prima dată într-o rochie fantezie. Acest set LEGO pentru vârsta de 4 ani în sus este plin de detalii interesante pentru a le oferi copiilor o experiență grozavă de joacă. Există, de asemenea, o mulțime de accesorii și arme, inclusiv o sabie de jucărie, arc, baghetă magică, pâine, morcovi, dovleci, chei de aur, diamante colorate, o lampă și o perie de păr. Fiecare pungă de blocuri conține un model complet pe care copiii îl pot asambla rapid pentru a începe jocul rapid. De asemenea, sunt incluse 4 cărămizi de pornire pentru a începe procesul de construcție. Jucăria pentru copii de la 4 ani oferă o modalitate bună pentru adulți de a împărtăși distracția cu copiii. Începetul este ușor - împreună cu instrucțiuni ilustrate, acest set include instrucțiuni digitale interactive de construcție în aplicația LEGO gratuită Instrucțiuni de construcție pentru a ajuta copiii să construiască.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

10780 Disney Micky und Freunde - Mickys Burgabenteuer, Konstruktionsspielzeug
LEGO
10780

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: