Setul de 2 de 4 de la majorette tune up cu 28 de vehicule de jucărie surprize (multicolor, pachet surpriză, versiunea nu poate fi selectată.)

Setul de 2 de 4 de la majorette tune up cu 28 de vehicule de jucărie surprize (multicolor, pachet surpriză, versiunea nu poate fi selectată.)



Majorette Tune Ups alimentat de GRIP - Revista cu motor. Distracția de colecție continuă cu Seria 2. Spoilere mari, truse de caroserie puternice, anvelope mai largi și autocolante interesante. În fiecare set de 4, 28 de surprize așteaptă ca mici tunere și ventilatoare auto să fie instalate direct. Patru din cele 18 mașini de colecție sunt incluse în fiecare set. Fie pentru colecționarii ambițioși de modele de mașini, fie pentru băieți și fete de la vârsta de 5 ani - modelele realiste și licențiate sunt cadoul perfect pentru iubitorii de mașini tineri și bătrâni. Experiența de unboxing și tuning asigură o distracție foarte variată! Mașinile lungi de 7,5 cm cu caroserie metalică au roată liberă, suspensie, interior, câteva piese care pot fi deschise și devin adevărate atrăgătoare cu accesoriile de tuning. Există un cip de colecție pentru fiecare mașină de jucărie, care poate fi jucat și comercializat. Fiecare cip de colecție conține atributele: teren, viteză și stil. Fiecare model se prezintă din partea sa cea mai bună în cutia de depozitare stivuită!

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

reglaje de serie
Conținut/Echipament 4 x mașini de jucărie din metal, 4 x accesorii de tuning (kit de caroserie), 4 x accesorii, 4 x cutii de colectare pentru stivuire, 4 x jetoane colectoare de schimbat, 4 x foi de autocolante, 4 x pliante de colectare.
varsta recomandata de la 5 ani
grup țintă Copii de grădiniță, școlari
material metal
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
Notă Pachet surpriză, versiunea nu poate fi selectată.
Informații suplimentare Există un total de 18 vehicule turnate sub presiune diferite: COOL: 8 vehicule cu vopsea strălucitoare și folie de autocolante cu efect de crom, RARE: 6 vehicule cu vopsea specială și set de caroserie cromat, SUPER RARE: 3 vehicule de înaltă calitate vopsea speciala, precum si trusa de caroserie si accesorii Efect cromat, ULTRA RARE: Cel mai rar model vine cu finisaj auriu metalizat, trusa caroserie si accesorii cu efect cromat

Majorette
212051012

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii