Jucărie de construcție a școlii de surf lego 41710 friends

Jucărie de construcție a școlii de surf lego 41710 friends



Lăsați copiii creativi cu vârsta peste 6 ani să călătorească pe un val de creativitate extraordinară în timp ce explorează detaliile interesante ale Școlii de surf LEGO Friends (41710). Copiii își pot petrece toată ziua la plajă și se pot distra plin de acțiune jucând salvamari sau înotând în mare. Setul LEGO Friends Beach include un turn de salvamar, școală de surf cu sală de clasă, duș, închiriere și o jucărie plutitoare cu unicorn. Include, de asemenea, minifigurinele LEGO Friends, Stephanie, Maya și Koa, precum și o mulțime de elemente și accesorii drăguțe pe tema plajei, cum ar fi o jucărie. B. o broască țestoasă de jucărie, flippers, o placă de surf, un colac de salvare, snorkel, pește, fructe, o cană, steaguri și un walkie-talkie. Copiii pot lucra cu LEGO Friends Stephanie pe plajă în turnul ei de salvamar, pot conduce școala de surf, pot servi clienții de închiriere, pot prinde valuri mari pe placa de surf, pot înota în ocean sau se pot juca cu jucăriile cu găleată și pică. Acest set de salvamar LEGO Friends este un cadou distractiv de ziua de naștere sau de început de vară pentru copiii cu vârsta peste 6 ani, cărora le place plaja și jocul de rol creativ.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


prieten de serie
piese 288 bucati
Conținut/Echipament Set de joacă pentru școală de surf cu sală de clasă, turn de salvare, duș, închiriere, placă de surf, floatie unicorn și alte accesorii, cum ar fi flippers, colac de salvare și snorkel, pește, steaguri, un walkie-talkie, o broască țestoasă de jucărie, vestă de salvare, gheață și binoclu. 3 Friends minifigurine Stephanie ca Salvamar, Koa și Maya.
varsta recomandata de la 6 ani
grupul țintă de școlari
material plastic
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
caracteristică Jucăria de plajă pentru copii cu vârsta peste 6 ani include instrucțiuni de construcție ilustrate și instrucțiuni digitale interactive. Disponibil în aplicația gratuită LEGO Instrucțiuni de construcție pentru smartphone-uri și tablete, acestea vin cu instrumente de zoom și rotire, astfel încât copiii să poată vedea modelele din toate unghiurile în timp ce construiesc.
Mai multe informații Magazinul măsoară peste 10 cm înălțime, 15 cm lățime și 6 cm adâncime; turnul are peste 12 cm înălțime, 11 cm lățime și 15 cm adâncime.
dimensiune Lățime: 191 mm x Înălțime: 59 mm x Adâncime/Lungime: 354 mm
Greutate 477 grame

LEGO
41710

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare