Laptop ultraportabil lenovo thinkpad e14 gen 2 cu procesor intel core i7-1165g7 pana la 4.70 ghz, 14", full hd, 16gb, 1tb ssd, intel iris xe...



Laptop ultraportabil Lenovo ThinkPad E14 Gen 2 cu procesor Intel Core i7-1165G7 pana la 4.70 GHz, 14", Full HD, 16GB, 1TB SSD, Intel Iris Xe Graphics, Free DOS, Black

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

Laptop ultraportabil Lenovo ThinkPad E14 Gen 2 cu procesor Intel Core i7-1165G7 pana la 4.70 GHz, 14", Full HD, 16GB, 1TB SSD, Intel Iris Xe Graphics, Free DOS, Black 

   

 

 

Munca te poate duce oriunde, iar a doua generatie a laptopului ThinkPad E14 Gen 2 (Intel) este facuta pentru a fi in miscare. Cu doar 1,64 kg, este usor si usor de transportat. Si la doar 17,9 mm subtire, acest dispozitiv intra foarte usor geanta cand sunteti in miscare.

 

Tehnologie de ultima generatie

Laptopul ThinkPad E14 Gen 2 se lauda cu un procesor de ultima generatie Intel® Core ™, astfel incat sa obtineti o performanta mai rapida. Sustinut de 16 GB memorie DDR4 si 1TB SSD, acest dispozitiv se ocupa cu incredere de orice sarcina.

 

Functiile inteligente va imbunatatesc experienta

Anularea zgomotului bazata pe AI in microfonul incorporat imbunatateste meeting-urile pe laptopul ThinkPad E14 Gen 2. Alegeti intre moduri predefinite pentru conferinte perfecte - fie la cafenea, fie la biroul dvs. de acasa. Racirea dinamica gestioneaza temperatura de lucru pentru performante optime. Si cu modul de lumina albastra redusa, puteti lucra confortabil mai mult timp.

 

Gaseste timp suplimentar in ziua ta

Cand vine vorba de a fi productiv, economisirea timpului poate face diferenta. Modern Standby permite actualizari in timp ce laptopul ThinkPad E14 Gen 2 este in modul sleep si va conecteaza instantaneu la internet la pornire. Cu Smart Power On, va puteti conecta si porni cu o singura atingere. In plus, atunci cand efectuati apeluri de conferinta, puteti raspunde cu usurinta, efectua si inchide apelurile folosind tastele functionale F9-F11.

 

Laptopul E14 Gen 2 include ThinkShield, o suita de solutii de securitate incorporate care va protejeaza datele si dispozitivul. Trusted Platform Module (TPM) cripteaza datele, ceea ce face mai dificil hacking-ul.

 

Conectati-va la ceea ce conteaza

WiFi 6 va permite sa va bucurati de experiente online fluide cu o latime de banda mai mare, o conectivitate de retea stabila si o latenta mai mica. Mai mult, ThinkPad E14 Gen 2 (Intel) are trei porturi USB, inclusiv Intel® Thunderbolt ™ 4, lider in industrie, care accepta pana la doua afisaje independente si accelereaza transferurile de fisiere pana la 40 Gbps.

 

Construit sa reziste la orice, oricat.

Testat pentru a rezista celor mai extreme medii, ThinkPad E14 Gen 2 este testat folosind 12 cerinte de nivel militar si peste 200 de verificari de calitate, pentru a ne asigura ca vor functiona in conditii extreme. De la salbaticia arctica la furtunile de nisip ale desertului, de la gravitatie zero la stropiri sau caderi, puteti avea mereu incredere ca ThinkPad va depasi orice provocare.

Lenovo
20TA002ARI

Fisa tehnica

Familie procesor
Intel Core i7-1165G7
SSD
1 TB
Garantie
12 Luni Garantie prin service
Sistem de operare
free DOS
Placa video
Intel Iris Xe Graphics
Rezolutie optima
1920 x 1080
Diagonala display
14.0 inch
RAM
16GB

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare