Laptop dell inspiron 7400 cu procesor intel core i7- 1165g7, 14.5", qhd+, 16gb, 1tb ssd, nvidia geforce mx350 2gb, windows 10 pro, silver



Laptop Dell Inspiron 7400 cu procesor Intel Core i7- 1165G7, 14.5", QHD+, 16GB, 1TB SSD, NVIDIA GeForce MX350 2GB, Windows 10 Pro, Silver
Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

Laptop Dell Inspiron 7400 cu procesor Intel Core i7- 1165G7, 14.5", QHD+, 16GB, 1TB SSD, NVIDIA GeForce MX350 2GB, Windows 10 Pro, Silver

 

 

Un ecran conceput pentru a uimi

Ecran: un ecran cu raport de aspect de 16:10 adauga 13,2% mai mult spatiu afisajului de 14,5 "fata de generatia anterioara cu un afisaj de 14,0", astfel incat sa va puteti bucura de o zona de vizualizare sporita si spatiu de lucru vizual. Bordurile inguste pe 4 fete si un raport ecran-corp care este cu 4,9% mai mare decat generatia anterioara va asigura ca nu veti pierde niciun detaliu.

Claritate: rezolutia QHD + ofera o imagine clara si frumoasa in care va puteti scufunda.

Fiecare nuanta: profitati din plin de gama dinamica superioara a continutului HDR cu Dolby Vision ™, care poate oferi culori nemaivazute pana acum pe afisajele PC-urilor SDR. Continutul Dolby ™ Vision poate oferi puncte luminoase de pana la 40 de ori mai stralucitoare si negri de pana la 10 ori mai intunecati.

Easy to eyes: Este conceput pentru a optimiza confortul ochilor chiar si pe perioade extinse de vizionare - cum ar fi urmatorul maraton al filmului.

Sunet uimitor: uitati sa va deplasati in jurul difuzoarelor externe pentru a va bucura de o experienta audio extraordinara in deplasare. Cu difuzoare puternice care directioneaza sunetul catre urechi, calitatea sunetului dispozitivului va va uimi chiar si atunci cand este pe pat sau canapea.

 

Oriunde, Oricand

Se potriveste acolo unde este necesar: cu un factor de forma subtire si taiat de 14,5 ", il puteti strecura in mod convenabil intr-un manson sau rucsac si apoi il puteti scoate fara efort. 

 

Puternic: Cu o baterie de 52 Whr, bucurati-va de un capac superior din aluminiu cu un aspect si o senzatie de inalta calitate, in timp ce capacul inferior din aliaj de magneziu este ultraliger, dar durabil.

 

Ready when you are

Conectare instantanee: porniti, porniti si conectati-va rapid. Deschideti cu o singura mana in timp ce un senzor de capac deschis deschide laptopul cand este deschis, chiar daca este complet oprit sau in Stand by. 

WiFi 6: Cu noul protocol wireless 802.11 AX, cunoscut si sub numele de WIFI 6, viteza de transfer WIFI, autonomia si fiabilitatea Inspiron functioneaza mai bine ca niciodata in locuri aglomerate. De asemenea, va veti bucura de o gama mai mare de hotspoturi.

 

Windows include caracteristici de securitate care va mentin in siguranta

Scanati si va protejati dispozitivul in timp real, impotriva oricarei amenintari.

Antivirusul Windows Defender are acum protectii specifice impotriva amenintarilor, cum ar fi WannaCry si alte atacuri de tip ransomware.

   

Aplicatiile deosebite vin impreuna cu Windows 10

Windows 10 vine cu o mare varietate de aplicatii cum ar fi: Harti, Fotografii, Muzica, Filme, e-mail si Calendar.

Aceste aplicatii folosesc OneDrive pentru a face back-up de informatii si pentru a se sincroniza pe toate dispozitive, astfel incat sa iti poti accesa continutul de oriunde.

Dell
DI7400I7161MXW10P

Fisa tehnica

Garantie
24

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare