Masina de spalat candy, 9kg, 1400 rpm, a+++, wi-fi, bluetooth



Masina de spalat Candy, 9kg, 1400 rpm, A+++, Wi-Fi, Bluetooth

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

Descriere

RapidO

Candy Rapid este masina de spalat rufe care te ajuta sa ai timp si pentru tine. Ai cel mai complet set de programe rapide din care poti alege - 9 programe rapide. RapidO va ajuta sa economisiti timp zilnic si va puteti dedica lucrurilor care va plac cel mai mult, imbunatatind calitatea vietii voastre.

 

Cum sa alegi programul rapid potrivit?

Puteti afla care este programul de spalare potrivit pentru cantitatea, tipul si culoarea rufelor doar folosind smartphone-ul. Multumita functiei exclusiva Snap & Wash din Candy RapidO, nu trebuie decat sa fotografiati gramada de rufe pentru a obtine sugestia cu cel mai potrivit program rapid. De asemenea, se va seta automat temperatura corecta si viteza de rotire.

 

Gestionati spalatul rufelor de oriunde va aflati

Datorita aplicatiei Candy simply-Fi, puteti verifica cu usurinta starea masinii de spalat rufe in orice moment al zilei oriunde v-ati afla. Aveti telecomanda completa folosind smartphone-ul si vocea.

 

Vorbeste cu masina ta de spalat rufe

Va puteti gestiona spalatul rufelor folosind telefonul oriunde v-ati afla sau solicitati dorintele dumneavoastra asistentilor digitali Google Home sau Amazon Alexa cand sunteti acasa. Datorita aplicatiei Candy simply-Fi, puteti obtine, de asemenea, sfaturi utile de spalare si asistenta in propria limba.

 

Rufe complet igienizate in mai putin de o oraAlegeti programul rapid „Igiena zilnica” pentru igienizarea perfecta si curatarea in profunzime a hainelor. Acest program dureaza doar 59 de minute dar va spala timp de 20 de minute la o temperatura de 60C igienizand astfel rufele dumneavoastra prin eliminarea germenilor si a bacteriilor si a tuturor virusilor care pot avea impact asupra sanatatii dumneavoastra si a familiei.

 

Cele mai complete seturi de programe rapide pe piata

Alegeti programul preferat dintre cele 9 programe rapide si eficiente in mai putin de 1 ora(14 min, 29 min, 30 min, 39 min, 44 min, 59 min) cu cele mai bune rezultate, datorita motorului Speed ​​Drive care creste pana la 50% actiunea de curatare, comparativ cu motorul traditional.

 

Specificatii

Caracteristici generale

Nivel zgomot centrifugare 77 dB

Nivel zgomot spalare 51 dB

Tip incastrare Independent

Clasa energetica A+++

Capacitate de incarcare (kg) 9

Tip incarcare Frontala

Viteza de centrifugare (rpm) 1400

Dimensiuni (L x A x H) 60 x 53 x 85 cm

Programe spalare Bumbac, Clatire, Sintetice, Stoarcere, Evacuare

Numar programe spalare 16

Tip panou de comanda Digital

Tip masina de spalat Standard

Consum anual de energie 174 kWh

Pornire intarziata Da, pana la 24 h

Culoare hublou Alb

Motor Inverter BPM

Volum cuva 58 l

Culoare Alb

Garantie: 24 luni

Candy
#RO1496DWME/1-S

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii