Hp x1500 mouse-uri usb tip-a optice 1000 dpi

Hp x1500 mouse-uri usb tip-a optice 1000 dpi



HP X1500, Optice, USB Tip-A, 1000 DPI, Negru, Gri

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

HP vă invită să vă îmbunătăţiţi modul în care vă conectaţi şi comunicaţi, lucraţi şi vă jucaţi. Fiind construit prin respectarea standardelor şi recomandărilor stricte de la HP, acest mouse HP X1500 de clasă mondială îmbină fără efort designul modern cu caracteristicile avansate de îmbunătăţire a vieţii.

• 70 de ani de experienţă. Control strict al calităţii. Unul din principalii producători de computere portabile din lume. HP oferă produse de ultimă oră realizate cu unele dintre cele mai exigente standarde din industrie pentru a îmbunătăţi modalităţile de conectare şi de comunicare.


• Mouse-ul elegant şi modern HP X1500 aduce o notă de eleganţă rafinată în orice spaţiu de lucru. Negrul lucios şi griul metalic strălucesc sofisticat. În plus, silueta curbată îi conferă o formă seducătoare.


• Mouse-ul HP X1500 dispune de cea mai recentă tehnologie la care râvniţi. Conectorul USB se conectează simplu, într-un singur pas. 3 butoane îmbunătăţesc productivitatea. Rotiţa de derulare vă poartă pe web şi prin documente. Senzorul optic funcţionează pe majoritatea suprafeţelor.

HP X1500. Mişcarea tehnologie de detectare a: Optice, Interfață dispozitiv: USB Tip-A, Rezoluţia de circulaţie: 1000 DPI, Tip de butoane: Butoane apăsate, Cantitatea Buttons: 3, Tip de derulare: Rotiță. Sursă de alimentare: Cablu. Culoarea produsului: Negru, Gri
HP
H4K66AA

Fisa tehnica

Garantie
12
Culoarea produsului
Negru, Gri
Scop
Birou
Interfață dispozitiv
USB Tip-A
Mişcarea tehnologie de detectare a
Optice
Tip de derulare
Rotiță
Cantitatea Buttons
3
Tip de butoane
Butoane apăsate
Sursă de alimentare
Cablu
Rezoluţia de circulaţie
1000 DPI

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare