Rommelsbacher o singură plită cts 2000/in (negru argintiu)



Gătitul nu a fost niciodată mai ușor decât cu această plită inovatoare cu inducție de la Rommelsbacher. Carcasa modernă, super-plată se potrivește fiecărui stil de bucătărie, iar dispozitivul impresionează prin tehnologia sa inovatoare și manevrarea plăcută. Un senzor integrat în suprafața de gătit asigură o precizie maximă a temperaturii (nu mai sunt supragătite sau arsuri), iar cele șase programe de selecție directă permit chiar și începătorilor să utilizeze eficient aparatul. Datorită presetărilor speciale, tendințele moderne în bucătărie, cum ar fi prepararea iaurtului, gătirea lentă și sous-vide, pot fi implementate în cel mai scurt timp. Toate programele pot fi reglate individual și, în afară de programele prestabilite, plita poate fi controlată individual prin 10 niveluri de putere. Deci, chiar și profesioniștii din bucătărie își câștigă banii. Eficiența este o prioritate de top cu această plită: senzorii cu reacție rapidă economisesc timp și energie. Alte caracteristici precum funcția de amplificare, cronometrul, detectarea oală, blocarea tastelor și afișarea căldurii reziduale asigură ușurința în utilizare și un nivel ridicat de siguranță în funcționare. Nu în ultimul rând, această plită cu inducție are un sistem optimizat de răcire a carcasei care permite o funcționare super silențioasă. Noua generație de plite cu inducție este aici!

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


service Senzori de control tactil, display LED
zone de gătit numărul 1 bucată
inducere amabilă
material sticla ceramica
diametrul zonei de gătit de la 145 mm la 260 mm
performanta maxima 2000w
niveluri de putere 10 niveluri
funcții Funcția PowerBoost / încălzire rapidă, recunoaștere tigăi, 6 programe de selecție directă (iaurt, sous vide, gătire lentă, fierbere, prăjire, prăjire), senzor de temperatură inteligent
Cronometru de 600 de minute
performanță 2.000 wați
tensiune de intrare 230 volți
caracteristică Indicator de căldură reziduală, funcționare silențioasă datorită răcirii optimizate a carcasei.
Informații suplimentare Design de top modern și super plat, suprafață de gătit din sticlă ceramică fără ramă, ușor de întreținut, cu suprafață completă.
un anunț Potrivit pentru toate cratițele/tigăile cu bază feromagnetică (feroasă).
Dimensiuni Latime: 390 mm x Inaltime: 45 mm x Adancime/Lungime: 308 mm
greutate 2,7 kg

CTS2000/IN

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare