ICY BOX IB-3740-C31, cutie drive (negru)



Această carcasă de stocare externă ICY BOX IB-3740-C31 oferă spațiu pentru până la patru unități de 2,5" sau 3,5". Un corp robust din aluminiu permite disiparea eficientă a căldurii, iar ventilatorul din spate cu temperatură controlată menține unitățile răcite în timpul orelor lungi de funcționare. Pe lângă designul îmbunătățit, IB-3740-C31 oferă avantajul suportului pentru unități de 2,5" și 3,5". Acest lucru face ca dispozitivul să fie candidatul ideal pentru utilizatorii care caută capacitatea maximă în stocarea atașată direct, deoarece hard disk-urile tradiționale pot încă stoca o cantitate semnificativ mai mare de date decât cele mai mari unități SSD de astăzi. Cu toate acestea, dacă aveți absolut nevoie de performanță maximă în transmisia de date, puteți, datorită transportatorilor incluse,

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

Tip carcasă de antrenare
Culoarea neagra
material aluminiu, plastic
Potrivit pentru sistemul PC
locuri de unitate 3,5 inchi interne 4 bucăți
2.5 inch 2.5 inch 3.5 inch intern 4 piese
conexiuni externe 1x USB-C 3.2 Gen 2 (10 Gbps)
SATA intern
Denumirea USB 3.2 Gen 2 corespunde vechii denumiri USB 3.1 Gen 2 / USB 3.1.
Observații USB 3.2 (Gen 2) pentru rate de transfer ultra-înalte de până la 10 Gbit/s, oferă spațiu pentru până la patru hard disk-uri SATA III de 2,5" sau 3,5" cu o rată de transfer de până la 6 Gbit/s, hard disk capacitate: până la 10 TB/unitate, suporturi de unitate detașabile pentru instalarea ușoară a hard disk-urilor și SSD-urilor, acceptă modul SINGUR - fiecare unitate este controlată separat, economisește energie datorită modului de așteptare sincronizat, ventilator controlat cu temperatură pentru răcire optimă și funcționare lină (80x80 mm, ventilator inteligent, poate fi controlat automat și manual)
Compatibil cu Mac OS, Windows
Informații suplimentare Când nu este utilizat, dispozitivul trece automat în standby prin tehnologia Smart Sync, precum și atunci când cablul de transfer de date este scos! Afișajul LED oferă informații despre dacă și în ce locații sunt în funcțiune hard disk-urile și dacă acestea sunt în prezent accesate. În plus, cum este setat ventilatorul și în ce mod este funcționat.
Accesorii disponibile 1x sursă de alimentare externă, 1x cablu de alimentare, 1x cablu USB Type-C la Type-C (100 cm), set de șuruburi, 1x șurubelniță, 4x mânere pentru unități de 3,5" și suporturi de 2,5", 4x Suporturi de 2,5", 1x cadru de acoperire metalic, 1x manual
volum zero l
Dimensiuni Latime: 127 mm x Inaltime: 170 mm x Adancime/Lungime: 225 mm
Greutate 2,1 kg
Notă Acest dispozitiv trebuie conectat la computer printr-o interfață USB 3.2 (Gen 2) Type-C. Dispozitivul funcționează și cu computere care au o interfață USB Type-C USB 3.2/2.0 sau Thunderbolt 3 Type-C. Cu toate acestea, rata de transfer completă poate fi atinsă numai dacă este acceptat protocolul USB 3.2 (Gen 2).

fischer
670360

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare