Carcasă de perete de 25,4 cm good connections (10"), 9u, negru jet (ral9005), 312 x 300 mm, dulap it (negru, asamblat)

Carcasă de perete de 25,4 cm good connections (10"), 9u, negru jet (ral9005), 312 x 300 mm, dulap it (negru, asamblat)



Carcasa de perete de rețea Good Connections de 25,4 cm (10") este ideală pentru toate aplicațiile obișnuite din sectoarele IT și telecomunicații datorită asamblarii rapide și construcției stabile din oțel. Carcasa de perete, care este furnizată pre-asamblată, constă dintr-o parte centrală cu o ușă de vizualizare care se poate încuia și două părți laterale care se pot încuia. Adâncimea mică de 300 mm permite o instalare care economisește spațiu. Panourile laterale detașabile oferă acces optim în spatele componentelor încorporate. O gamă largă de accesorii este disponibilă pentru modelul de 25,4 cm (10" ) carcasă montată pe perete.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

foloseste dulap
traseul cablului Alimentarea cablului de pe partea superioară este echipată cu o bandă de perie pentru a proteja împotriva pătrunderii murdăriei, alimentarea inferioară a cablului poate fi închisă cu un capac. Două puncte de împământare pe podea și ușa din față.
material tablă de oțel (vopsit cu pulbere)
Asamblare Livrarea este complet asamblată. Marcajele de înălțime desenate pe șinele profilului facilitează asamblarea componentelor.
uși Ușă cu balamale stânga, balamale dreapta, cu încuietoare, ușă cu geam
pasiv de răcire
adâncime de instalare maxim 220 mm
unități de înălțime 9 unități de înălțime
Protecție IP) 20
panouri laterale detasabile
caracteristică Balamaua ușii poate fi schimbată la stânga/dreapta (balamale la dreapta din fabrică), fante de ventilație pentru ventilație activă și pasivă, pregătire pentru ventilator de 120 mm pe capacul carcasei (ventilatorul nu este inclus în livrare), adâncime variabilă 25,4 cm (10" ) șine profilate, adâncime maximă de instalare: 220 mm (distanța de la șina profilată la peretele din spate)
Dimensiuni Latime: 312 mm x Inaltime: 485 mm x Adancime/Lungime: 300 mm

GC-R0103

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare