Hp flow 8500 fn1



Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

Perfecţionaţi-vă afacerea dincolo de procesele în care se utilizează multă hârtie. Integraţi-vă activitatea cu soluţiile existente de maniabilitate şi de securitate în reţea. Îmbunătăţi fluxurile de lucru prin crearea unui număr practic nelimitat de profiluri de scanare şi manevraţi sigur până la 5.000 de pagini pe zi.

Bucuraţi-vă de productivitatea de viitor, de mare viteză

• Câştigaţi timp. Scanaţi până la 60 de pagini pe minut şi 120 de imagini pe minut1 – efectuaţi chiar şi scanări faţă-verso.


Gestionare remarcabilă a conţinutului şi colaborare uşoară

• Obţineţi performanţe şi economii de timp la volume mari – scanaţi până la 5.000 de pagini zilnic cu intervenţie minimă din partea utilizatorului.


Obţineţi securitatea necesară firmei la trimiterea digitală

• Scanaţi şi trimiteţi documentele fără grijă – hard diskul sigur de înaltă performanţă vă ajută să păstraţi în siguranţă datele sensibile.


Gestionare fără probleme chiar de la început

• Gestionaţi proactiv şi centralizat dispozitivul împreună cu restul de echipamente de procesare a imaginilor şi de imprimare.


1Viteze de scanare de până la 60 de pagini pe minut (ppm)/120 de imagini pe minut (ipm), măsurate la 200 de pixeli pe inch (ppi) (alb-negru, nuanţe de gri, color) şi 300 ppi (alb-negru, nuanţe de gri); viteze de până la 45 ppm/90 ipm, măsurate la 300 ppi (color); s-a utilizat hârtie de dimensiune A4.



HP Flow 8500 fn1
HP
L2719A

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare