Mașină de curățat cu înaltă presiune kärcher k 7 premium power home (galben/negru, cu agent de curățare a suprafețelor t 7)

Mașină de curățat cu înaltă presiune kärcher k 7 premium power home (galben/negru, cu agent de curățare a suprafețelor t 7)



Kärcher K 7 Premium Power Home este o mașină de curățat cu înaltă presiune neîncălzită, cu un tambur de furtun în design vertical. Datorită designului vertical, dispozitivul necesită mai puțin spațiu decât dispozitivele convenționale și este mai ușor de manevrat, mai ales când vine vorba de obstacole. Home Kit conține, de asemenea, agentul de curățare a suprafețelor T 7 și soluția de curățare a pietrelor de 1 litru 3-în-1. K 7 Premium Power Home este echipat cu un motor răcit cu apă și a fost construit pentru curățarea frecventă și murdăria grea, precum cele găsite pe poteci, în piscine, pe biciclete, mașini mari sau case mobile. Livrarea include un pistol cu ​​o conexiune practică Quick Connect, un furtun de înaltă presiune de 10 metri lungime, un filtru de apă fiabil pentru a proteja pompa, o țeavă de jet Vario Power (VPS) și un blaster de murdărie cu jet cu punct rotativ inclus. . Setarea presiunii la lancea de pulverizare Vario Power poate fi variată în cel mai scurt timp, iar blasterul de murdărie scapă chiar și de cea mai încăpățânată murdărie. În timpul pauzelor scurte de lucru, pistolul poate fi parcat în dispozitiv cu lancea de pulverizare conectată și este imediat gata de înmânat din nou. Datorită conexiunilor Quick Connect, furtunul de înaltă presiune poate fi introdus și scos din dispozitiv și pistol rapid și ușor. Mânerul telescopic reglabil pe înălțime (înălțimea de tragere convenabilă și depozitarea compactă), ghidajul practic pentru furtun și baza stabilă (poate fi folosită și ca al doilea mâner de transport) asigură, de asemenea, o lucru confortabil. Datorită sistemului de agent de curățare plug 'n' Clean, sticla de agent de curățare poate fi înlocuită cu ușurință cu o singură mișcare. Centrul de greutate inferior oferă stabilitate suplimentară. Mașina de spălat cu presiune K 7 Premium Power Home este ideală pentru curățarea frecventă a murdăriei grele și încăpățânate de pe grădină și pereți de piatră, garduri, poteci de grădină sau plăci de piatră, scări exterioare, biciclete, motociclete, case mobile și SUV-uri, echipamente și unelte de grădină, grădină , mobilier de terasă și/sau balcon. Oferă o performanță de suprafață de 60 m²/h. Alei de grădină sau plăci de piatră, scări exterioare, biciclete, motociclete, case mobile și SUV-uri, utilaje și unelte de grădină, mobilier de grădină, terasă sau balcon. Oferă o performanță de suprafață de 60 m²/h. Alei de grădină sau plăci de piatră, scări exterioare, biciclete, motociclete, case mobile și SUV-uri, utilaje și unelte de grădină, mobilier de grădină, terasă sau balcon. Oferă o performanță de suprafață de 60 m²/h.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


seria K 7
scop de utilizare Pentru utilizare frecventă, murdărie puternică pe poteci, pe biciclete sau mașini mai mari
design Numai pentru funcționare în picioare
Presiune de lucru tipărită (reglabilă) de la 20 bar la 180 bar
maxim 180 bari
reglarea presiunii apei
debit de apă (reglabil) până la 600 l/h
temperatura de intrare maxim 60 °C
performanță suprafață 60 m²/h
modul de funcționare funcționare la rețea
alimentare 230 volți, frecvență 50 Hz, sarcină conectată 3 kW
caracteristică Inserare agent de curățare prin sistemul Plug 'n' Clean, sticlele de agent de curățare pot fi schimbate într-un singur pas ușor
Mobilier filtru de apă integrat, admisie agent de curățare, motor răcit cu apă, pornire/oprire automată
Informații suplimentare Quick Connect pe partea dispozitivului, mâner telescopic din aluminiu
depozitare Tambur pentru furtun, compartiment pentru duze, suport pentru lance integrat, maner de transport
o notificare Grad de protecție IPX5, întrerupător de protecție a motorului
Accesorii prezente Pistol de înaltă presiune G 180 Q, lance de pulverizare Vario Power Jet, pulverizator de murdărie, agent de curățare a suprafețelor T 7, agent de curățare a pietrelor 3 în 1 (1 litru), adaptor de conectare pentru furtun de grădină A3/4"
lungime cablu de alimentare 5 metri
furtun de înaltă presiune 10 metri
Dimensiuni Latime: 330 mm x Inaltime: 666 mm x Adancime: 458 mm
greutate 17,5 kg
instrucțiuni de siguranță Stone Cleaner 3-in-1 conține metilizotiazolinonă, poate provoca reacții alergice.
H317 poate provoca reacții alergice la nivelul pielii. P101 Dacă este nevoie de sfaturi medicale, aveți la îndemână recipientul sau eticheta produsului. P102 A nu se lăsa la îndemâna copiilor. P261 Evitați să respirați praful/fumul/gazul/ceața/vaporii/sprayul. P280 Purtați mănuși de protecție. P302+P352 ÎN CAZ DE CONTACT CU PIELEA: Spălați cu multă apă. P362+P364 Scoateți hainele contaminate și spălați-vă înainte de reutilizare. P333+P313 Dacă apare iritația sau erupția cutanată: Solicitați sfatul/asistența medicului.

Kärcher
1.317-171.0

Fisa tehnica

Promotie
PROMO3

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare