Set de piulițe wera belt b imperial 1 zyklop, dușă hexagonală, cheie tubulară (negru, 9 bucăți, 3/8", cu funcție de menținere)



Setul de șurubelnițe Zyklop din 9 piese Belt A Imperial 1 de la Wera constă dintr-o curea textilă robustă în designul tipic Wera, cu nouă prize de dimensiuni în inchi americani într-un spațiu foarte mic. Mecanismul de rotire cu funcționare lină asigură depozitarea în siguranță și fără zgomot, precum și îndepărtarea ușoară a piulițelor. Inserțiile pentru cheile tubulare au o funcție de reținere pentru o înșurubare deosebit de convenabilă, fără riscul de a pierde șurubul atunci când îl introduceți pe piesa de prelucrat. Prinderea este asigurata de o bila elastica. Acest lucru este deosebit de util în zonele de lucru greu accesibile în care nu vă puteți folosi mâna a doua pentru a ține șurubul. Prizele de biți au și profilul Wera Hex-Plus. Oferă suprafețe de contact mai mari în capul șurubului, aceasta reduce efectul de crestătură la minimum și previne distrugerea profilului. În același timp, pot fi transmise cupluri cu până la 20% mai mari. Centura A poate fi atașată la curele sau genți cu carabiniera, dar datorită suportului din lână și benzilor Velcro este potrivită și pentru atașarea ușoară pe pereți, rafturi, cărucioare de atelier și sistemul de transport de scule Wera 2go, de exemplu.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


Fabricat in Taivan
seria Cyclops
sistem Conține dimensiuni din sistemul de măsurare anglo-american!
Numar de piese 9 bucati
Instrumente incluse Prize
Profiluri incluse hexagon intern
Prize 9 piese: antrenare 1/4"", potrivite pentru operare manuala, dimensiuni cu coduri de culoare, cu functie de mentinere
Dimensiuni în inci americane 1/8", 9/64", 5/32", 3/16", 7/32", 1/4", 5/16", 3/8"
execuție cu profil WERA Hex-Plus
curea textilă pentru container
zona de aplicare casă, atelier, mașină
caracteristică Prizele cu instrument de căutare „Take it easy” sunt codificate cu culori în funcție de dimensiune, pentru a găsi ușor și rapid instrumentul necesar.
Informații suplimentare Compatibil cu sistemul Wera 2go
Accesoriile prezinta benzi Velcro 200 x 30mm
Dimensiuni Latime: 45 mm x Adancime: 275 mm
greutate 440 grame

Wera
05003974001

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare