Kit de pornire einhell power-x-change 18v 4ah, încărcător (negru/rosu, baterie + incarcator)

Kit de pornire einhell power-x-change 18v 4ah, încărcător (negru/rosu, baterie + incarcator)



Bateria de sistem Power-X-Change 18V este potrivită pentru toate dispozitivele din familia Power-X-Change de la Einhell și oferă o capacitate a bateriei de 4,0 Ah. Este echipat cu sistemul de management activ al bateriei Einhell, temperatura și tensiunea sunt monitorizate și controlate în mod constant. În plus, bateria are un indicator LED al nivelului de încărcare a bateriei în 3 trepte. Încărcarea moale în timpul descărcării profunde asigură o durată lungă de viață, iar celulele LiIon de înaltă calitate asigură aproape nicio descărcare automată. Bateria poate fi încărcată în orice moment, nu există efect de memorie. Carcasa cauciucata oferă un nivel ridicat de protecție împotriva șocurilor și o prindere fermă, în timp ce mânerele încastrate permit scoaterea bateriei în mod ergonomic. Încărcătorul are un afișaj al stării de încărcare pe 6 niveluri și un sistem inteligent de gestionare a încărcării, care asigură o durată lungă de viață a bateriei. Monitorizează permanent starea bateriei și se încarcă în consecință, de ex. cu încărcare moale în caz de descărcare profundă. Încărcătorul este, de asemenea, potrivit și pregătit pentru montare pe perete.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

reclamă indicator de nivel de încărcare cu 6 niveluri
detalii Pregătit pentru montare pe perete, timp de încărcare 30 min (baterie de 1,5 Ah), 60 min (baterie de 3,0 Ah), 130 min (baterie de 5,2 Ah)
tensiune de intrare incarcator 230V
tensiune de iesire 21 V
acumulator 1 bucata
denumire baterie de sistem Power-X-Change
tehnologie litiu ion
tensiune 18 volți
capacitate 4 Ah
detalii LED indicator de nivel de încărcare a bateriei în 3 trepte, carcasă cauciucată, mânere încastrate
Baterii care pot fi încărcate în același timp 1 bucată
Dispozitive adecvate Instrument
sursă de alimentare Priză de curent
Informații suplimentare Ca membru al familiei Power X-Change, toate bateriile și încărcătoarele reîncărcabile din seria de sisteme litiu-ion pot fi utilizate pentru orice dispozitiv cu tehnologia Power-X Change.
greutate 1,1 kg

Einhell
4512042

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare