Clește pentru sifon și conector knipex "speedgrip", clește pentru țevi/pompa de apă (roșu, lungime 250 mm, cu inserții din plastic)

Clește pentru sifon și conector knipex "speedgrip", clește pentru țevi/pompa de apă (roșu, lungime 250 mm, cu inserții din plastic)



Cleștii de sifon și conector „SpeedGrip” de la Knipex sunt potriviti pentru diverse aplicații care necesită lățimi mari de prindere și o prindere delicată cu piesa de prelucrat. Fălcile de prindere sunt proiectate pentru țevi de diametre mari și au o formă diferită decât, de exemplu, cleștii pentru pompă de apă. Cu „SpeedGrip” poți prinde și întoarce puternic și bine dozat. Conexiunile cu șuruburi ale țevilor din plastic și conectorii sensibili pot fi slăbite și strânse. Cleștii sunt, de asemenea, buni pentru slăbirea furtunurilor care sunt blocate pe prize, cum ar fi furtunurile pentru lichid de răcire. Sifonul „SpeedGrip” și cleștele de conectare au 25 de poziții de reglare, care pot fi setate convenabil la lățimea de prindere dorită folosind funcția de reglare fină prin apăsarea unui buton. pe o gamă largă de prindere de la Ø 10 mm până la 75 mm. Datorită îmbinării cutiei și producției din oțel electric crom vanadiu călit cu ulei, cleștii sunt foarte robusti. Fălcile de prindere interschimbabile cu inserții din plastic din două componente au o componentă suport dur (roșu) și o componentă adezivă moale (albastru). Fălcile din plastic pot fi înlocuite cu ușurință atunci când sunt uzate.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

Facut in Germania
seria SpeedGrip
scop de utilizare Pentru racorduri cu șuruburi sifon, conectori, filtre de ulei, țevi din plastic, furtunuri blocate
material crom vanadiu
suprafață atramentată
Mâner acoperit cu plastic
service Deschidere reglabilă a falcilor
material lamă / vârf crom vanadiu
acoperire Întărit cu ulei
diametrul conductei de până la 75 mm
poziții de reglare 25 de niveluri
cap de execuție lustruit
lungime totala 250 mm
zona de aplicare Casa, atelier, instalatii sanitare/incalzire
caracteristică Geometrie ergonomică a piciorului, fălci de plastic înlocuibile
Informații suplimentare Aderență optimă pe suprafețe fără murdărie, ulei și grăsimi
o notificare Corespunde standardului DIN ISO 8976
Accesorii opționale 2 perechi de inserții din plastic 1K (81 19 250 V01), 2 perechi de inserții din plastic 2K (81 19 250 V02)
greutate 355 grame

Knipex
8111250

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare