Cheie de impact fără acumulator einhell impaxxo 18/400, 1/2" (rosu/negru, fara baterie si incarcator)

Cheie de impact fără acumulator einhell impaxxo 18/400, 1/2" (rosu/negru, fara baterie si incarcator)



Cheia de impact fără acumulator Einhell IMPAXXO 18/400 este alimentată de un motor electric fără perii. Motoarele electrice fără perii sunt mult mai eficiente și, în același timp, mai puternice decât motoarele electrice convenționale. Acest lucru maximizează timpul de lucru cu o singură încărcare a bateriei și oferă puterea necesară pentru sarcini solicitante. Spre deosebire de motoarele cu perii, durata de viață a motoarelor fără perii este semnificativ mai lungă, iar motoarele BL nu necesită lucrări de întreținere. Cu 400 Nm, cheia de impact fără efort se antrenează fără efort în șuruburi mari sau lungi și este potrivită și pentru schimbarea anvelopelor auto. Este potrivit pentru o varietate de utilizări în casă, atelier și mai ales în garaj. Cheie de impact IMPAXXO 18/400 este flexibila si poate fi folosita in orice situatie fara un cablu enervant. Mânerul anti-alunecare cu suprafețele ergonomice de prindere moale vă permite să lucrați fără a obosi. Este echipat cu o priză pătrată robustă de 1/2", viteza în gol este de max. 2.100 de rotații pe minut. Viteza și rata de impact pot fi reglate în trei trepte. Cu cele trei LED-uri de putere, unealta oferă toate- iluminare rotundă.Livrarea include un adaptor pentru înșurubare și un set practic de chei tubulare pentru schimbarea anvelopelor mașinii, dar fără baterie sau încărcător.Pentru a opera cheia cu impact fără fir IMPAXXO 18/400, o baterie de sistem de 18 volți disponibilă separat de la Power Este necesară schimbarea X -Se cere rândul. Echipat cu o priză pătrată externă, viteza în gol este de max. 2.100 de rotații pe minut. Viteza și rata de impact pot fi reglate în trei trepte. Cu cele trei LED-uri de putere, unealta oferă Bună iluminare integrală. Livrarea include un adaptor de biți pentru înșurubare și un set practic de chei tubulare pentru schimbarea anvelopelor auto, dar fără baterie și încărcător. Pentru a funcționa este necesară o baterie de sistem de 18 volți, disponibilă separat cheie de impact fără acumulator IMPAXXO 18/400.
. Echipat cu o priză pătrată externă, viteza în gol este de max. 2.100 de rotații pe minut. Viteza și rata de impact pot fi reglate în trei etape. Cu cele trei LED-uri de putere, unealta oferă o iluminare bună pe toată durata. Livrarea include un adaptor de biți pentru înșurubare și un set practic de chei tubulare pentru schimbarea anvelopelor auto, dar fără baterie și încărcător. Este necesară o baterie de sistem de 18 volți disponibilă separat din seria Power X-Change pentru a opera cheia cu impact fără fir IMPAXXO 18/400. Livrarea include un adaptor de biți pentru înșurubare și un set practic de chei tubulare pentru schimbarea anvelopelor auto, dar fără baterie și încărcător. Este necesară o baterie de sistem de 18 volți disponibilă separat din seria Power X-Change pentru a opera cheia cu impact fără fir IMPAXXO 18/400. Livrarea include un adaptor de biți pentru înșurubare și un set practic de chei tubulare pentru schimbarea anvelopelor auto, dar fără baterie și încărcător. Este necesară o baterie de sistem de 18 volți disponibilă separat din seria Power X-Change pentru a opera cheia cu impact fără fir IMPAXXO 18/400.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


seria IMPAXXO
scop de utilizare Pentru slăbirea și strângerea șuruburilor și piulițelor, pentru schimbarea roților la mașină
modul de funcționare Funcționare cu baterie
tensiune de funcționare 18 volți
sistem de baterii baterie Li-ion, 18 volți
suport pentru scule 1/2" pătrat exterior
Comutator de service treapta 1 - 2 - 3
afișaj 3 LED-uri indică nivelul actual al vitezei
Mâner Mâner ergonomic cu suprafețe moi de prindere
iluminare Lampă de lucru cu 3 LED-uri de putere
motor Motor fără perii
trepte de viteză cutie de viteze cu 3 trepte
direcția de rulare Rotire la dreapta și la stânga
cuplu maxim Hard: 400 Nm
Numărul de rotații la ralanti treapta superioară: 0 până la 2.100 rpm
scorul de cursă fără sarcină max. 3.300 rpm
Rata de impact reglabila pana la 3.300 rpm
nivel de presiune sonoră de zgomot de funcționare 77,3 dB(A)
nivel de putere sonoră 88,3 dB(A)
incertitudine K 3dB(A)
informații despre vibrații valoarea emisiei de vibrații ah 3,41 m/s²
incertitudine K 1,5 m/s²
o notificare Toate bateriile și încărcătoarele litiu-ion din familia Einhell Power X-Change pot fi utilizate pentru orice dispozitiv sau unealtă cu tehnologia Power-X Change.
Accesorii prezente Adaptor bit pentru insurubare, set prize pentru schimbarea anvelopelor auto, clip curea
nevoie de baterie de sistem de 18 volți din seria Power X-Change
greutate 2 kg

Einhell
4510070

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare