Sapa dubla fiskars quikfit, ascutita (negru/portocaliu, 5,5 cm)

Sapa dubla fiskars quikfit, ascutita (negru/portocaliu, 5,5 cm)



Sapa dubla Fiskars QuikFit ascutita poate fi folosita in multe moduri diferite. Pe de o parte are o latură ascuțită și pe de altă parte una tocită. Sapa este potrivită, de exemplu, pentru îndepărtarea ierbii, mușchilor sau buruienilor de pe terasă sau de pe trotuare mici. Capul acestui dispozitiv este realizat din oțel cu bor robust. Pe lângă robustețea sa, materialul are și proprietatea de a fi deosebit de ecologic, deoarece este întărit în apă. Lățimea acestei sape duble Fiskars QuikFit este de 5,5 centimetri. Aparatul are o lungime de 18,5 centimetri și o greutate de 220 de grame. Poate fi folosit cu toate mânerele precum și cu mânerul din gama QuikFit și este foarte ușor de montat pe ele.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

seria QuikFit
Scopul de utilizare Pentru îndepărtarea mușchilor, buruienilor dintre pietre, pentru afânare
Dimensiuni latime de lucru 5,5 cm
lungime totala 18,5 cm
sistem cu tije Sistem de conectare FISKARS QuikFit
material Cap realizat din oțel cu bor stabil
Informații suplimentare Sistemul de conectori Fiskars QuikFit include atașamente interschimbabile și mânere/mânere cu un sistem dublu de blocare automată. Sistemul plug-in QuikFit acoperă toate lucrările din grădină și poate fi combinat și cu alte sisteme plug-in datorită adaptorului universal.
Accesorii opționale mâner QuikFit grafit (156 cm) 1000661, mâner QuikFit grafit (84 cm) 1000664, mâner QuikFit (24 cm) 1000663
Greutate 220 grame

Fiskars
1000734

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare