Spray de contact wd-40 specialist, 300 ml, lubrifiant

Spray de contact wd-40 specialist, 300 ml, lubrifiant



Spray-ul de contact WD-40 SPECIALIST cu acțiune rapidă îndepărtează uleiul, murdăria, praful, reziduurile de flux și condensul din sistemele electrice și dispozitivele electronice sensibile. Pătrunde rapid în locurile greu accesibile, se usucă rapid și nu lasă reziduuri. Supapa de 360° permite spray-ului de contact WD-40 SPECIALIST să fie ținut în poziție verticală sau cu susul în jos, făcând posibilă utilizarea acestuia în fiecare colț.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


domeniul de aplicare Electricitate/aparate electrice
capacitate 300 ml
Informații suplimentare Recomandat pentru asamblarea electrică, plăci de circuite, comenzi, imprimante și copiatoare, comutatoare, capete de bandă
Notă Compatibilitate materiale: metal, plastic, cauciuc
instrucțiuni de siguranță H222 Aerosol extrem de inflamabil. H229 Recipient sub presiune: poate sparge dacă este încălzit. H304 Poate fi mortal dacă este înghițit și pătrunde în căile respiratorii. H315 Provoacă iritarea pielii. H336 Poate provoca somnolență și amețeli. H411 ​​Toxic pentru mediul acvatic cu efecte de lungă durată. P101 Dacă este nevoie de sfaturi medicale, aveți la îndemână recipientul sau eticheta produsului. P102 A nu se lăsa la îndemâna copiilor. P210 A se păstra departe de căldură, suprafețe fierbinți, scântei, flăcări deschise și alte surse de aprindere. Nu fuma. P211 Nu pulverizați pe o flacără deschisă sau pe altă sursă de aprindere.

WD-40
491030/NBA

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare