Mortar multifunctional fischer fis vs low speed 150 ck (145 ml)

Mortar multifunctional fischer fis vs low speed 150 ck (145 ml)



Mortarul de injecție fischer FIS VS este un mortar de injecție cu 2 componente pe bază de vinil ester hibrid. Timpul de întărire prelungit previne întărirea prematură chiar și la temperaturi de vară, ceea ce înseamnă că mortarul de injecție este ideal și pentru adâncimi mari de foraj. FIS VS este aprobat într-un număr mare de sisteme și oferă astfel un nivel ridicat de securitate pentru aproape fiecare aplicație. O gamă extinsă, perfect coordonată de accesorii, mărește marea flexibilitate a FIS VS. Cartușele de injecție pot fi procesate rapid și ușor cu dozatoarele fischer, dar pot fi prelucrate și fără unelte speciale folosind dozatoare stabile, disponibile în comerț, de silicon. Cartușele deschise pot fi refolosite dacă este necesar prin schimbarea mixerului static.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


capacitate 145 ml
Substraturi adecvate beton, zidărie
cartus container
Continut 1 cartus de mortar multifunctional, 2x mixer static
Informații suplimentare Aprobat pentru ancorarea în beton C20/25 până la C50/60, fisurat și nefisurat, bloc tubular din beton ușor, bloc tubular din beton, cărămidă perforată, cărămidă perforată nisip-var, cărămidă solidă nisip-var, aerată beton, caramida solida
Greutate 340 grame
instrucțiuni de siguranță H315: Provoacă iritarea pielii. H317 poate provoca reacții alergice la nivelul pielii. H318: Provoacă leziuni oculare grave. P101: Dacă este nevoie de sfaturi medicale, aveți la îndemână recipientul sau eticheta produsului. P102: A nu se lăsa la îndemâna copiilor. P280: Purtați mănuși de protecție/îmbrăcăminte de protecție/protecție pentru ochi/protecție pentru față. P305+P351+P338: ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clătiți cu atenție cu apă timp de câteva minute. Scoateți lentilele de contact, dacă este posibil. Continuați clătirea. P310: Sunați imediat un CENTRU DE TOXICOLOGIE/un medic.

fischer
502494

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare