Gardena mașină de tuns gard viu fără fir easycut 40/18v p4a solo, 18 volți (gri închis/turcoaz, fără baterie și încărcător, alianța power for all)

Gardena mașină de tuns gard viu fără fir easycut 40/18v p4a solo, 18 volți (gri închis/turcoaz, fără baterie și încărcător, alianța power...



Mașina de tuns gard viu fără fir, deosebit de ușoară și la îndemână, EasyCut 40/18V P4A solo de la GARDENA, în setul gata de utilizare, este ideală pentru tunderea gardurilor vii mici și mijlocii. Datorită greutății reduse de doar 2,3 kg cu baterie, tăierea cu mașina de tuns gard viu fără fir este foarte ușoară. Datorită mânerului ErgoTec cu comutator integrat, mașina de tuns gard viu se așează ergonomic și sigur în mâinile tale, indiferent de poziția în care este utilizat. Cuțitele tăiate cu laser și șlefuite cu o lungime a sabiei de 40 cm permit tăieri puternice, precise și rapide. Efortul este redus, fără blocaje și întreruperi. Când tăiați aproape de sol sau de-a lungul pereților, protecția împotriva impactului de la capătul cuțitului previne deteriorarea lamelor. Cu ajutorul afișajului LED integrat în mâner, starea de încărcare a bateriei poate fi văzută în orice moment. O încărcare completă a unei baterii de 2,0 Ah, de exemplu, este suficientă pentru aproximativ 70 de minute de funcționare. Mașina de tuns gard viu fără fir EasyCut 40/18V P4A solo GARDENA este furnizată fără încărcător și baterie POWER FOR ALL. Poate fi folosită orice baterie de la 18V POWER FOR ALL ALLIANCE, indiferent de producător. ALIANȚA POWER FOR ALL este una dintre cele mai mari alianțe de baterii între mărci ale producătorilor de top (GARDENA, Bosch, Husqvarna, STEINEL, Gloria, Flymo, Rapid, Wagner și alții). Deci nu trebuie să cumpărați o baterie suplimentară pentru fiecare dispozitiv și economisiți bani. Mașina de tuns gard viu fără fir EasyCut 40/18V P4A solo GARDENA este furnizată fără încărcător și baterie POWER FOR ALL. Poate fi folosită orice baterie de la 18V POWER FOR ALL ALLIANCE, indiferent de producător. ALIANȚA POWER FOR ALL este una dintre cele mai mari alianțe de baterii între mărci ale producătorilor de top (GARDENA, Bosch, Husqvarna, STEINEL, Gloria, Flymo, Rapid, Wagner și alții). Deci nu trebuie să cumpărați o baterie suplimentară pentru fiecare dispozitiv și economisiți bani. Mașina de tuns gard viu fără fir EasyCut 40/18V P4A solo GARDENA este furnizată fără încărcător și baterie POWER FOR ALL. Poate fi folosită orice baterie de la 18V POWER FOR ALL ALLIANCE, indiferent de producător. ALIANȚA POWER FOR ALL este una dintre cele mai mari alianțe de baterii între mărci ale producătorilor de top (GARDENA, Bosch, Husqvarna, STEINEL, Gloria, Flymo, Rapid, Wagner și alții). Deci nu trebuie să cumpărați o baterie suplimentară pentru fiecare dispozitiv și economisiți bani.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

Fabricate în China
seria EasyCut
Scopul utilizării Tăierea gardurilor vii mici până la mijlocii
modul de funcționare Funcționare cu baterie
tensiune de funcționare 18 volți
sistem de baterii POWER FOR ALL ALLIANCE P4A (Bosch, GARDENA, Steinel, Gloria Garten, Wagner,.. )
Baterie Li-ion, 18 volți
afișează LED indicator al nivelului de încărcare
Mâner Mâner ErgoTec cu comutator integrat
Securitate Protecție împotriva impactului la capătul cuțitului
Lungime sabie cuțit 40 cm
distanta dintre dinti 16 mm
grosime de taiere 16 mm
Informații suplimentare Cuțite contrarotative, tăiate cu laser și șlefuite
Notă Bateriile de sistem de 18 volți de la Power for All Alliance se bazează pe tehnologia Bosch. Ele se potrivesc, de asemenea, într-un număr mare de alte unelte de grădină de la GARDENA, dar pot fi utilizate și în cadrul mărcilor cu numeroase alte produse de la alți producători din alianță. O baterie pentru toate dispozitivele - ALIANȚA POWER FOR ALL este una dintre cele mai mari alianțe de baterii între mărci ale producătorilor de top din întreaga lume și oferă soluții pentru întreaga casă.
Accesorii necesare 18 volți POWER FOR ALL baterie de sistem
Greutate 1,9 kg

GARDENA
14733-55

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare