Mașină de găurit cu acumulator Bosch Uneo Maxx, 18 volți (verde/negru, 2x baterii Li-Ion 1.5Ah, accesorii din 19 piese, SystemBox, POWER FOR ALL ALLIANCE)

Mașină de găurit cu acumulator Bosch Uneo Maxx, 18 volți (verde/negru, 2x baterii Li-Ion 1.5Ah, accesorii din 19 piese, SystemBox, POWER FOR...



Mașina de găurit cu acumulator Uneo Maxx de la Bosch este o unealtă fără fir 3 în 1 puternică și compactă pentru lucrul dificil în orice material. A fost conceput pentru cele mai dificile lucrări de ciocănire, găurire și înșurubare în beton, zidărie, piatră, gresie, metal sau lemn. Mecanismul pneumatic de ciocan Bosch și motorul puternic permit găurirea rapidă de până la 10 mm în beton. Mașina de găurit cu percuție are o mandră SDS fără cheie pentru schimbarea rapidă a tuturor burghiilor hexagonale de 1/4" și SDS Quick în doar trei secunde. Uneo Maxx ușor de 1,4 kg este foarte util, chiar și în spații înguste și se descurcă fără efort orice lucrare, indiferent dacă găuriți cu impact în beton sau găurire precisă în lemn.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

Tip ciocan rotopercutor
Culoare verde/negru
seria Uneo Maxx
Scopul de utilizare Pentru înșurubare, găurire și găurire cu impact
modul de funcționare Funcționare cu baterie
tensiune de funcționare 18 volți
sistem de baterii POWER FOR ALL ALLIANCE P4A (Bosch, GARDENA, Steinel, Gloria Garten, Wagner,.. )
Baterie Li-ion, 18 volți, 1,5 Ah
suport de scule SDS rapid
Service Comutator de funcție cu 3 moduri de operare diferite, de la găurire de precizie fără impact până la găurire pneumatică cu ciocan
Manevrează 2 zone de prindere cu prindere moale
Set din mai multe piese care include inserturi de scule, mai multe baterii
trepte de viteză cutie de viteze cu 1 viteză
direcția de rulare Rotire la dreapta și la stânga
capacitate de gaurire Ø max. din lemn de 10 mm
din otel 8mm
din piatra, beton 10mm
Numărul de rotații turație în gol prima treaptă de viteză: 0 până la 900 rpm
scor Rata de impact reglabilă de la 0 rpm la 5.000 rpm
Energie de impact unic (EPTA) 0,6 jouli
percuție Percuție pneumatică
Valoarea de emisie a vibrațiilor de foraj ah 4m/s²
incertitudine K 1,5 m/s²
Valoarea de emisie a vibrațiilor de foraj cu ciocan ah 13 m/s²
incertitudine K 3m/s²
set Uneo de 19 piese: 3 burghie pentru zidărie SDS quick, 3 burghie pentru lemn 1/4" tijă hexagonală, 3 burghie pentru metal 1/4" tija hexagonală, 10 burghie de șurubelniță (50 mm, PH, PZ și TORX)
Informații suplimentare Mandrina SDS rapidă fără cheie permite funcții 3-în-1 a sculei (ciocănire, găurire, înșurubare) și o schimbare intuitivă și rapidă a biților hexagonali de 1/4" și a biților rapidi SDS prin simpla tragere înapoi a capacului mandrinei și schimbarea pic.
Notă O baterie pentru toată lumea - Bateriile de sistem de 18 volți ale POWER FOR ALL ALLIANCE (P4A) se bazează pe tehnologia Bosch, dar pot fi utilizate și peste mărci cu numeroase alte produse de la alți producători din alianță. O baterie pentru toate dispozitivele - ALIANȚA POWER FOR ALL este una dintre cele mai mari alianțe de baterii între mărci ale producătorilor de top din întreaga lume și oferă soluții pentru întreaga casă.
Accesorii disponibile 2x acumulatori PBA (18V 1.5Ah) WB, încărcător AL 1815 CV, adaptor pentru arbore rotund (mandrină), set Uneo de 19 piese, SystemBox
Greutate 1,4 kg

BOSCH
060395230K

Fisa tehnica

Promotie
PROMO1

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare