Gardena mașină de tuns iarba fără fir powermax 30/18v p4a set gata de utilizare, 18v (negru/turcoaz, baterie li-ion 4.0ah, power for all alliance)

Gardena mașină de tuns iarba fără fir powermax 30/18v p4a set gata de utilizare, 18v (negru/turcoaz, baterie li-ion 4.0ah, power for all...



Mașina de tuns iarba fără fir GARDENA ușoară PowerMax 30/18V P4A este perfectă pentru îngrijirea gazonilor mai mici și a grădinilor orașului. Datorită greutății sale reduse de doar 8 kg, mașina de tuns iarba poate fi mutată cu ușurință. Nici măcar transportul pe o distanță scurtă nu este dificil. PowerMax 30/18V este deosebit de manevrabil, ceea ce facilitează accesul la gazonul greu accesibil. Cuțitele DuraEdge dublu întărite cu șlefuire de precizie asigură rezultate optime de tăiere. Mânerul cu arc cu înălțime reglabilă pe 3 niveluri face ca împingerea mașinii de tuns iarbă să fie foarte confortabilă. Reglarea axială a înălțimii de tăiere de la 35 mm la 65 mm oferă opțiuni individuale de ajustare pentru tăierea perfectă a gazonului. Pieptenii suplimentari pentru iarbă de pe lateralele carcasei asigură că gazonul poate fi tuns până la margine de-a lungul pereților și bordurilor. Datorită circulației ghidate a aerului și cutiei de colectare a iarbă din material textil de 25 de litri poziționată ideal, este prinsă mult mai multă iarbă. Acest lucru reduce frecvența de golire la cosit și economisește timp. Motorul fără perii al PowerMax 30/18V P4A nu va dezamăgi proprietarul nici după o utilizare frecventă. Are o durată de viață lungă. Datorită ghidonului pliabil, mașina de tuns iarba poate fi transportată și depozitată cu ușurință într-un mod economisind spațiu. Mașina de tuns iarba fără fir PowerMax 30/18V P4A GARDENA este furnizată ca set gata de utilizare cu un încărcător și o baterie puternică de 4,0 Ah 18V POWER FOR ALL. Poate fi folosită și orice altă baterie POWER FOR ALL ALLIANCE de 18V, indiferent de producător. ALIANȚA POWER FOR ALL este una dintre cele mai mari alianțe de baterii inter-brand ale producătorilor de top (GARDENA, Bosch, Husqvarna, STEINEL, Gloria, Flymo, Rapid, Wagner și alții). Deci nu trebuie să cumpărați o baterie suplimentară pentru fiecare dispozitiv și economisiți bani. Pentru cea mai bună performanță, se recomandă baterii cu o capacitate de cel puțin 4,0 Ah.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


Fabricate în China
seria PowerMax
Scopul de utilizare Pentru a tunde gazonul mai mic și grădinile orașului de până la 150 m²
modul de funcționare Funcționare cu baterie
tensiune de funcționare 18 volți
sistem de baterii POWER FOR ALL ALLIANCE P4A (Bosch, GARDENA, Steinel, Gloria Garten, Wagner,.. )
Baterie Li-ion, 18 volți, 4 Ah
performanța suprafeței 150 m² per încărcare a bateriei
Mâner Mâner cu arc, mânere de transport
latime de lucru 30 cm
inaltime de taiere 35mm - 65mm
reglare inaltime de taiere 3 nivele, reglabila pe axa
colector de iarba capacitate 25 litri
Mobilier Ghidon reglabil pe inaltime, pieptene pentru gazon
Suprafata de gazon recomandata pana la 150 m²
motor Motor fără perii PowerPlus
Informații suplimentare Cuțit DuraEdge dublu călit, cu șlefuire de precizie
Notă Bateriile de sistem de 18 volți de la Power for All Alliance se bazează pe tehnologia Bosch. Ele se potrivesc, de asemenea, într-un număr mare de alte unelte de grădină de la GARDENA, dar pot fi utilizate și în cadrul mărcilor cu numeroase alte produse de la alți producători din alianță. O baterie pentru toate dispozitivele - ALIANȚA POWER FOR ALL este una dintre cele mai mari alianțe de baterii între mărci ale producătorilor de top din întreaga lume și oferă soluții pentru întreaga casă.
Accesorii disponibile Încărcător, baterie 4.0Ah 18V POWER FOR ALL
Dimensiuni Latime: 350 mm x Inaltime: 950 mm x Lungime: 1.100 mm
Greutate 8 kg

GARDENA
14630-20

Fisa tehnica

Promotie
PROMO1

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare