Duza de pulverizare 6 în 1 Micro-Drip-System GARDENA, 2 buc

Duza de pulverizare 6 în 1 Micro-Drip-System GARDENA, 2 buc



Duza de pulverizare 6 în 1 GARDENA asigură udarea flexibilă a paturilor de flori sau legume în Micro-Drip-Systems GARDENA. Datorită șase modele de pulverizare diferite și ajustării distanței de aruncare, combină punctele forte ale mai multor duze de pulverizare, făcându-l ideal pentru alimentarea cu apă diferită a plantelor de grădină și poate fi adaptat individual nevoilor plantelor de așternut, legume, flori. și răsaduri. Duza de pulverizare 6 în 1 poate iriga zone de 90°, 180°, 270° sau 360°. În plus, include funcțiile de duză de bandă și bandă de capăt prin pulverizare în două direcții sau doar într-o singură direcție. Distanța de aruncare poate fi reglată cu ajutorul butonului rotativ integrat. Instalarea pe conducta de legătură de 13 mm este ușoară și funcționează fie cu ajutorul instrumentului de asamblare direct în țeavă, fie prin utilizarea piesei în T pentru duzele de pulverizare. Duza de pulverizare 6 în 1 este instalată în pat în doar câțiva pași simpli și este imediat gata de utilizare. Poziția duzei Micro-Drip-System poate fi ridicată cu tubul de extensie disponibil separat pentru duzele de pulverizare (Art. Nr. 13326-20). Aceasta înseamnă că plantele mai înalte pot fi udate și de sus. În combinație cu supapa de închidere (art. nr. 13207-20), este posibilă reglarea continuă a debitului de apă sau închiderea toroanelor individuale ale conductei de conectare. Acest lucru asigură o irigare optimă, care economisește apă. 13326-20) puteți mări poziția duzei Micro-Drip-System. Aceasta înseamnă că plantele mai înalte pot fi udate și de sus. În combinație cu supapa de închidere (art. nr. 13207-20), este posibilă reglarea continuă a debitului de apă sau închiderea toroanelor individuale ale conductei de conectare. Acest lucru asigură o irigare optimă, care economisește apă. 13326-20) puteți mări poziția duzei Micro-Drip-System. Aceasta înseamnă că plantele mai înalte pot fi udate și de sus. În combinație cu supapa de închidere (art. nr. 13207-20), este posibilă reglarea continuă a debitului de apă sau închiderea toroanelor individuale ale conductei de conectare. Acest lucru asigură o irigare optimă, care economisește apă.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

seria Sistem de picurare Micro
Piesele de sistem pentru sistemul de picurare
Scopul utilizării Pentru udarea paturilor de flori sau legume
Numar de piese 2 bucati
conexiuni 13mm
tehnologie de conectare Pentru înșurubare
service Ușor de instalat, fie conectați-l direct în conducta de instalare de 13 mm utilizând unealta de asamblare (Art. Nr. 13313-20), fie în piesa T pentru duze de pulverizare (Art. Nr. 13206-20).
funcții Aruncare reglabilă
Setarea sectorului de performanță de la 90° la 360°
prezintă 6 modele de pulverizare: 90°, 180°, 270°, 360°, duză pentru bandă, duză pentru bandă de capăt
Notă Noua tehnologie de conectare „Quick & Easy” îmbunătățită poate fi utilizată cu toate sistemele de irigare GARDENA anterioare (compatibile cu versiunea inversă)
Accesorii opționale Supapă de închidere nr. 13207-20, tub prelungitor pentru duze de pulverizare nr. 13326-20

GARDENA
13324-20

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare