Ciocan de găurit cu acumulator bosch universalhammer 18v baretool (verde/negru, fără baterie și încărcător, alianța power for all)

Ciocan de găurit cu acumulator bosch universalhammer 18v baretool (verde/negru, fără baterie și încărcător, alianța power for all)



Ciocanul de găurit cu acumulator UniversalHammer 18V de la Bosch este o sursă de alimentare fără fir cu o combinație de putere mare de impact, manevrare ușoară și flexibilitate. Dispune de un mecanism pneumatic de ciocan Bosch cu o forță de impact de 2,0 jouli, conceput pentru a găuri găuri de până la 16 mm în diametru în beton. Este, de asemenea, potrivit pentru dăltuirea fără efort a plăcilor de perete, cizelarea canalelor de cabluri și fantelor în beton și găurirea fără impact în lemn, metal, ceramică și plastic. Mandrina SDS plus permite schimbarea rapidă, ușoară și fără unelte a accesoriilor și o ținere sigură a accesoriilor de găurit și daltă. Oamenii de bricolaj vor aprecia greutatea ușoară și dimensiunea compactă, ceea ce înseamnă mai puțină oboseală atunci când lucrează la proiecte mai lungi. Funcțiile de control al vibrațiilor și controlul rotației asigură că UniversalHammer 18V vibrează mai puțin și este mai stabil. Mânerul din spate decuplat cu mecanism cu arc minimizează vibrațiile pentru mai mult confort la locul de muncă și performanțe mai mari. Pentru mai multă siguranță, ambreiajul de suprasarcină împiedică mașina să se retragă în mod neașteptat dacă burghiul se blochează. LED-ul de putere integrat asigură o vizibilitate excelentă și o manevrare sigură prin iluminarea locului de muncă și permite rezultate perfecte, chiar și în zonele de lucru mai întunecate. Ciocanul rotopercutor fără fir UniversalHammer 18V este furnizat fără încărcător și baterie POWER FOR ALL. Poate fi folosită orice baterie de la 18V POWER FOR ALL ALLIANCE, indiferent de producător. ALIANȚA POWER FOR ALL este una dintre cele mai mari alianțe de baterii inter-brand ale producătorilor de top (Bosch, GARDENA, Husqvarna, STEINEL, Gloria, Flymo, Rapid, Wagner și alții). Deci nu trebuie să cumpărați o baterie suplimentară pentru fiecare dispozitiv și economisiți bani.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


Fabricat in Ungaria
seria Universal
Scopul de utilizare Pentru găurire cu ciocan în beton, cărămidă și piatră, pentru lucrări ușoare de daltuire
modul de funcționare Funcționare cu baterie
tensiune de funcționare 18 volți
sistem de baterii POWER FOR ALL ALLIANCE P4A (Bosch, GARDENA, Steinel, Gloria Garten, Wagner,.. )
Baterie Li-ion, 18 volți
suport pentru scule SDS plus
Service Comutator de funcții cu 4 moduri de funcționare diferite, de la găurire de precizie fără impact până la găurire și dăltuire cu ciocan pneumatic, reglare electronică a vitezei și a impactului
afișează indicatorul nivelului bateriei
Mâner Mâner auxiliar cu opritor de adâncime reglabil
iluminare Lampă de lucru cu LED-uri de putere
Ambreiaj de securitate pentru suprasarcină
trepte de viteză cutie de viteze cu 1 viteză
direcția de rulare Rotire la dreapta și la stânga
capacitate de gaurire Ø max. din lemn de 25 mm
din otel 13mm
din piatra, beton 16mm
numărul de rotații turația în gol prima treaptă de viteză: 0 până la 2.000 rpm
scor Rata de impact reglabilă de la 0 rpm la 5.400 rpm
Energie de impact unic (EPTA) 2 jouli
percuție Percuție pneumatică
poziționarea dalții de 42 de ori
Nivel de presiune acustică a zgomotului de funcționare 90 dB(A)
nivel de putere sonoră 101 dB(A)
incertitudine K 5dB(A)
Valoarea de emisie a vibrațiilor de cizelare ah 13,5 m/s²
incertitudine K 1,5 m/s²
Valoarea de emisie a vibrațiilor de foraj cu ciocan ah 16,5 m/s²
interval de temperatură de funcționare De la -20ºC la 50ºC
Caracteristică Amortizarea vibrațiilor prin mâner decuplat cu mecanism cu arc
Informații suplimentare Mecanism cu ciocan comutabil pentru găurire fără impact în lemn / metal / ceramică / plastic, șurub Ø până la 6 mm
Notă O baterie pentru toată lumea - Bateriile de sistem de 18 volți ale POWER FOR ALL ALLIANCE (P4A) se bazează pe tehnologia Bosch, dar pot fi utilizate și peste mărci cu numeroase alte produse de la alți producători din alianță. O baterie pentru toate dispozitivele - ALIANȚA POWER FOR ALL este una dintre cele mai mari alianțe de baterii între mărci ale producătorilor de top din întreaga lume și oferă soluții pentru întreaga casă.
Accesorii disponibile carton, calibre de adâncime
nevoie de 18 volți POWER FOR ALL baterie de sistem
Adaptor opțional cu tijă rotundă cu mandrina cu cheie
Dimensiuni Latime: 84 mm x Inaltime: 208 mm x Adancime/Lungime: 307 mm
Greutate 2 kg

BOSCH
06039D6000

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare