Incarcator baterie auto Einhell CE-BC 30 M (Roșu Negru)

Incarcator baterie auto Einhell CE-BC 30 M (Roșu Negru)



Încărcătorul de baterii auto Einhell CE-BC 30 M este un încărcător de baterii inteligent, adaptat la bateriile puternic dezvoltate și puternice din punct de vedere tehnic ale vehiculelor moderne. Încărcătorul inteligent de baterie cu control cu ​​microprocesor este potrivit pentru o gamă largă de tipuri de baterii de vehicule și are o serie de mecanisme tehnice de protecție și îngrijire. Principalul obiectiv al dezvoltării a fost pe încărcarea rapidă și blândă a bateriilor, astfel încât să se obțină cea mai lungă durată de viață posibilă la putere maximă. Funcționarea încărcătorului este mai puțin complicată decât în ​​cazul dispozitivelor convenționale datorită unui afișaj detaliat al încărcării. Aparatul multifuncțional Einhell este potrivit pentru bateriile cu gel, AGM, precum și pentru bateriile cu plumb-acid fără întreținere și cu întreținere redusă. CE-BC 30 M este potrivit pentru baterii de 12V și 24V. Ciclul de încărcare în mai multe etape al încărcătorului de baterie Einhell este monitorizat și reglat automat de controlul microprocesorului. Electronica de control inteligent analizează tipul și starea bateriei conectate și inițiază modul optim după cum este necesar. Funcția de încărcare continuă protejează și protejează bateria pentru o stare de încărcare permanentă ideală. Acest lucru face ca CE-BC 30 M să fie potrivit pentru toate tipurile de vehicule, în special și pentru vehiculele sezoniere cu perioade lungi de nefuncționare: în loc să permită bateriei să devină complet descărcată treptat și riscând astfel descărcarea profundă, bateria este menținută ușor la nivelul optim prin mijloace. de încărcare filică. Încărcarea de întrerupere eliberează celulele bateriei și prelungește durata de viață, evitând astfel o înlocuire costisitoare evitabilă a bateriei unui vehicul deteriorată de descărcarea profundă. Mașinile, motocicletele sau scuterele sunt imediat gata de utilizare la începutul sezonului. Încărcătorul de baterie Einhell poate suporta bateria cu un curent de pornire de 100 A (max. 5 secunde) folosind funcția de pornire externă. După încărcarea scurtă a unui condensator, dispozitivul poate emite o procedură de pornire pentru a porni imediat motorul - similar cu o pornire în punte cu un al doilea vehicul. Încărcătorul de baterii de la Einhell este echipat cu protecție automată la supraîncărcare, scurtcircuit și inversarea polarității: aceste mecanisme de protecție protejează atât încărcătorul, cât și bateria. Afișajul LED al tensiunii bateriei și al progresului de încărcare arată dintr-o privire care este starea de încărcare a bateriei și în ce mod este setat încărcătorul.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


Reclamă LED indicator de tensiune a bateriei și de progres al încărcării
tensiune de intrare incarcator 230V
tensiune de iesire 12V / 24V
Baterii care pot fi încărcate în același timp 1 bucată
Dispozitive adecvate masina
sursă de alimentare Priză de curent
Securitate Protecție la suprasarcină electronică, scurtcircuit și inversare a polarității
caracteristică Curent de încărcare Min. (arith./eff.) - Max. (arith./eff.) la 12 V DC: 3 / [-] - 30 / [-] A. Curent de încărcare Min. (arith./eff.) - Max (arith./eff.) la 24 V DC: 4 / [-] - 15 / [-] A. Încărcător inteligent de baterie cu control cu ​​microprocesor, ciclu de încărcare în mai multe etape, controlat de microprocesor și monitorizat, 2 în 1: încărcare și pornire externă cu un singur dispozitiv, funcție de încărcare continuă pentru o stare de încărcare ideală permanentă, încărcător universal pentru o gamă largă de tipuri de baterii, pentru gel, AGM, fără întreținere și cu întreținere redusă baterii plumb-acid, ideale pentru vehicule sezoniere cu perioade lungi de nefuncționare (cabriolă/motocicletă), utilizarea prelungește durata de viață a bateriei, bornele bateriei complet izolate, mâner ergonomic pentru transport optim
Informații suplimentare Aparatul polivalent Einhell este potrivit pentru bateriile cu gel, AGM, precum și pentru bateriile plumb-acid fără întreținere și cu întreținere redusă. Tensiune selectabilă 12V/24V pentru a se adapta la bateria vehiculului. Ciclul de încărcare în mai multe etape al încărcătorului de baterie Einhell este monitorizat și reglat automat de controlul microprocesorului.
Dimensiuni Latime: 375 mm x Inaltime: 297 mm x Adancime/Lungime: 430 mm
Greutate 10,9 kg

Einhell
1002275

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare