Baterie Einhell Power-X-Change Plus 18V 5.2Ah (Roșu Negru)425,00 lei Salveaza 21%
335,75 lei *In baza stocului disponibil

Bateria de sistem Power-X-Change Plus 18V 5.2Ah este potrivită pentru toate dispozitivele din familia Power-X-Change de la Einhell și oferă o capacitate sporită a bateriei și o durată mai lungă de funcționare. Sistemul de management activ al bateriei, controlat prin proces, ABS asigură siguranță maximă, performanță optimă a dispozitivului, durată maximă de funcționare și durată maximă de viață. În plus, bateria are un indicator LED al nivelului de încărcare a bateriei în 3 trepte. Celulele Li-Ion de înaltă calitate asigură auto-descărcare scăzută, nu există efect de memorie. Carcasa cauciucata oferă un nivel ridicat de protecție împotriva șocurilor și o prindere fermă, în timp ce mânerele încastrate permit scoaterea bateriei în mod ergonomic.

Cantitate
DISPONIBILITATE | 38 BUCATI Livrare: 02.10.2023 - 18.10.2023
stoc furnizor


 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

Compatibil cu Baterie de sistem pentru dispozitivele din familia Power-X-Change de la Einhell
tehnologie Baterie litiu-ion
Tensiune 18 volți
capacitate 5,2 Ah
caracteristică Tehnologie PLUS: mai multă putere pentru muncă de înaltă performanță, sistemul de management al bateriei controlat prin proces ABS înseamnă -max. Siguranță, performanță optimă a dispozitivului, timp de funcționare și durată de viață, fără efect de memorie datorită celulelor Li-Ion de înaltă calitate, autodescărcare scăzută și putere ridicată și constantă, protecție ridicată la șocuri și aderență bună datorită carcasei cauciucate, îndepărtare ușoară datorită la mânerul încastrat, praf, coroziune și carcasă protejată mecanic, potrivit pentru utilizarea TWIN-PACK cu aplicații de 36 V, putere maximă: 1260 W
Informatii suplimentare Ca membru al familiei Power X-Change, toate bateriile și încărcătoarele reîncărcabile din seria de sisteme litiu-ion pot fi utilizate pentru orice dispozitiv cu tehnologia Power-X Change.
domeniul de aplicare Instrument
Greutate 880 de grame

Einhell
4511437

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare