Cutie de scule electrice KNIPEX „Vision24”, set de scule (negru, 20 buc)

Cutie de scule electrice KNIPEX „Vision24”, set de scule (negru, 20 buc)



Cutia de scule „Vision24” Elektro 00 21 20 de la Knipex este echipată cu 20 de scule de marcă, dintre care unele sunt testate VDE în conformitate cu DIN EN 60900. Conține instrumente de decupat, clești și șurubelnițe. Uneltele Knipex care au simbolul special 1000 V sunt omologate pentru lucru până la 1.000 volți AC. Pentru a se asigura că izolația specială poate rezista efectiv la tensiuni, fiecare unealtă este supusă unui test de defecțiune cu 10.000 V AC înainte de a părăsi Knipex. Cutia de scule oferă opțiuni de design flexibile datorită inserțiilor subdivizabile individual din carcasa inferioară de 60 mm adâncime și panoului său de acoperire cu șase pungi mari pentru scule. Placa detașabilă pentru scule, cu 15 buzunare pentru scule în partea inferioară și șase buzunare pentru scule și un compartiment pentru cleme (400 mm lățime) pe capac sunt ținute în poziție cu un dispozitiv de fixare. Balamalele stabile cu clichet țin capacul deschis dacă este necesar, în ciuda greutății instrumentelor în sine. Mânerul de transport robust și ergonomic se fixează în poziție la un unghi de 90°, iar două încuietori din oțel care se pot bloca protejează conținutul carcasei împotriva furtului. Carcasa rezistentă la uzură, cu un cadru dublu din aluminiu, este realizată din material ABS, capacul și panourile pentru scule sunt realizate din panouri duble din PP, care resping murdăria. iar două încuietori din oțel cu blocare protejează conținutul carcasei împotriva furtului. Carcasa rezistentă la uzură, cu un cadru dublu din aluminiu, este realizată din material ABS, capacul și panourile pentru scule sunt realizate din panouri duble din PP, care resping murdăria. iar două încuietori din oțel cu blocare protejează conținutul carcasei împotriva furtului. Carcasa rezistentă la uzură, cu un cadru dublu din aluminiu, este realizată din material ABS, capacul și panourile pentru scule sunt realizate din panouri duble din PP, care resping murdăria.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

Facut in Germania
numărul de piese 20 bucăți
Instrumente incluse Unealtă de decupat, unealtă de șlefuit/tăiere, șurubelniță, tester de tensiune, clește
Profiluri incluse Phillips (PH), Phillips Pozidriv (PZ), Slot
Sortiment specific ocupatiei pentru electricieni
şurubelniţă 9 bucăți, include tester de tensiune
Phillips (PH) PH 1 / PH 2
Phillips (PZ) PZ 1 / PZ 2
slot 0,4 x 2,5 mm / 0,5 x 3 mm / 0,8 x 4 mm / 1 x 5,5 mm / 1,2 x 6,5 mm
Clești Total: 7 bucăți, clește de decupat 2 buc, clește rotund plat 2 buc, clește combinat 1 bucată, clește pentru țevi/pompa de apă 1 bucată, clește universal 1 bucată.
freze laterale 2 bucăți, tăietoare laterale electrice
foarfece / cuțit Cuțit pentru cablu, foarfece pentru cablu
recipient Cutie de plastic
caracteristică Balamalele stabile cu clichet țin capacul deschis, mâner de transport ergonomic stabil
Informatii suplimentare Opțiuni de design flexibile prin inserții subdivizabile individual, încuietori cu bascule din oțel
Înștiințare Sarcina maxima 20 kg, capacitate 24 litri
Dimensiuni Latime: 480 mm x Inaltime: 180 mm x Adancime: 380 mm
Greutate 7,1 kg

Knipex
002120

Fisa tehnica

Promotie
PROMO4

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare