Disc de șlefuit din lână Bosch Expert N477 SCM, Ø 125 mm, extra grosier (alezaj Ø 22mm, pentru polizoare unghiulare mici)

Disc de șlefuit din lână Bosch Expert N477 SCM, Ø 125 mm, extra grosier (alezaj Ø 22mm, pentru polizoare unghiulare mici)



Datorită structurii de suprafață Bosch, discul de șlefuit din lână Bosch cu Ø 125 mm N477 Expert Surface Conditioning Material (SCM) oferă o îndepărtare excepțional de eficientă a materialului atunci când se lucrează pe suprafețe metalice. Datorită acoperirii pentru a preveni înfundarea, se acumulează mai puțin praf în timpul șlefuirii, iar nisipul este întotdeauna extrem de eficient. Acest lucru înseamnă că puteți lucra mai rapid și mai mult timp, fără a fi nevoie să faceți compromisuri cu privire la rezultatul șlefuirii. Cu o presiune ușoară, structura tridimensională asigură că granulele care sunt adânci în lână ajung pe suprafața de lucru. În acest fel, este posibilă o finisare uniformă și de înaltă calitate pe întreaga durată de viață a discului fleece. N477 SCM este potrivit pentru finisarea suprafețelor metalice sau șlefuirea straturilor de vopsea pe lemn.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

Facut in Anglia
serie Material expert pentru condiționarea suprafețelor
utilizare Pentru rafinarea suprafeței
Potrivit pentru polizor unghiular
a stabilit 1 bucata
adecvarea materialului Tablă, oțel inoxidabil, vopsea, lac, cupru, metale neferoase, oțel
suport de scule Velcro
pietriș Extra grosier
mărimea O 125 mm
foraj 22 mm
viteză viteza max. 10.000 rpm
caracteristică Îndepărtarea materialului mai rapidă și mai eficientă datorită granulelor de oxid de aluminiu de înaltă performanță într-o structură 3D
Informatii suplimentare De până la 4 ori mai rapid decât un disc standard

BOSCH
2608901268

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare