Mortar de înaltă performanță fischer fis v plus 360 s (gri, 360 ml, 1 cartus)

Mortar de înaltă performanță fischer fis v plus 360 s (gri, 360 ml, 1 cartus)



Mortarul de injecție fischer FIS V Plus 360 S este un sistem de mortar de injecție pentru toate materialele de construcție relevante, un polivalent universal pentru cele mai înalte cerințe. Rășina și întăritorul sunt depozitate în două camere separate și sunt amestecate și activate numai atunci când sunt presate în mixerul static. Mortarul hibrid de vinilester fără stiren, cu numeroasele sale elemente de fixare, este aprobat pentru fixarea în beton fisurat și nefisurat, precum și în zidărie. Totuși, mortarul de injecție este utilizat și cu componentele de sistem aprobate pentru conexiunile barelor de armare, ancora pentru perete de remediere fischer VBS 8, ancora pentru coajă de vreme fischer FWS II și sistemul de asamblare distanțier TherMax. FIS V Plus 360 S este aprobat într-un număr mare de sisteme și oferă astfel un nivel ridicat de securitate pentru aproape fiecare aplicație. o gamă extinsă, perfect adaptată de accesorii, mărește marea flexibilitate a FIS V Plus 360 S. Cartușele de injecție pot fi prelucrate rapid și ușor cu dozatoarele fischer, dar pot fi prelucrate și fără unelte speciale folosind dozatorul de silicon stabil, disponibil în comerț. pistoale. Cartușele deschise pot fi refolosite prin schimbarea mixerului static.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


număr de piese 1 bucată
capacitate 360 ​​ml
zona de aplicare exterior, interior
Caracteristici rezistent la UV
rezistenta la temperatura pana la 120°C
Substraturi adecvate beton, zidărie
procesare timp de procesare aprox. 5 minute (la 10°-20°C)
cartus container
Conținut 1 cartuș de mortar de înaltă performanță, 2x mixer static FIS MR Plus
caracteristică Durată de viață aprobată de 100 de ani
Informații suplimentare Aprobat pentru ancorarea în beton C20/25 până la C50/60, fisurat și nefisurat, bloc tubular din beton ușor, bloc tubular din beton, cărămidă perforată, cărămidă perforată nisip-var, cărămidă solidă nisip-var, aerată beton, caramida solida
Notă În funcție de temperatură, timpul de procesare este de 2 minute (la 31°-40°C) până la 13 minute (la 1°-5°C)
Accesorii optionale 10 Mixer static FIS MR Plus (Art. 545853)
instrucțiuni de siguranță H315: Provoacă iritarea pielii. H317 poate provoca reacții alergice la nivelul pielii. H318: Provoacă leziuni oculare grave. P101: Dacă este nevoie de sfaturi medicale, aveți la îndemână recipientul sau eticheta produsului. P102: A nu se lăsa la îndemâna copiilor. P280: Purtați mănuși de protecție/îmbrăcăminte de protecție/protecție pentru ochi/protecție pentru față. P305+P351+P338: ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clătiți cu atenție cu apă timp de câteva minute. Scoateți lentilele de contact, dacă este posibil. Continuați clătirea. P310: Sunați imediat un CENTRU DE TOXICOLOGIE/un medic.

fischer
558745

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare