Pompă submersibilă fără fir gardena pentru apă limpede 2000/2 18v p4a solo, pompă submersibilă/de presiune (turcoaz/negru, fără baterie și încărcător, alianța power for all)

Pompă submersibilă fără fir gardena pentru apă limpede 2000/2 18v p4a solo, pompă submersibilă/de presiune (turcoaz/negru, fără baterie și...



Pompa submersibilă pentru apă limpede fără fir GARDENA 2000/2 18V P4A solo poate pompa în mod flexibil sau transfera curățarea în apă ușor murdară. Chiar și fără conexiune la alimentare, datorită bateriei litiu-ion, pompa este flexibilă și mobilă. Cu trei niveluri de putere, performanța pompei poate fi adaptată la nevoile respective, fie pentru pomparea bazinelor de apă mai mici, bărci inundate sau pentru dușul din grădină. Datorită racordurilor mari pentru furtunuri de 19 mm (3/4") și 25 mm (1"), se pot transporta până la 860 de litri de apă cu o singură încărcare a bateriei. Cu sistemul său de filtrare integrat, baza previne aspirarea particulelor de murdărie. Pompa submersibilă fără fir GARDENA 2000/2 18V P4A solo oferă, de asemenea, aspirație plată până la un nivel de apă reziduală de până la 5 mm, o protecție integrată împotriva funcționării uscate și un nivel de 5/10. /funcție de cronometru 15 minute.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


seria P4A
tip pompă pompă de drenaj
Scopul de utilizare Pentru drenaj, pentru pompare în jurul și afară, pentru irigare
modul de funcționare Funcționare cu baterie
tensiune de funcționare 18 volți
sistem de baterii POWER FOR ALL ALLIANCE P4A (Bosch, GARDENA, Steinel, Gloria Garten, Wagner,.. )
Baterie Li-ion, 18 volți, timp de funcționare 65 minute
Lungimea cablului de alimentare 2 metri
service 3 niveluri de putere reglabile, functie timer 5 / 10 / 15 min.
capacitate de transport Imprimare 2 bare
debit 2.000 litri/oră (0,53 litri pe secundă)
cap de 20 de metri
racorduri linie de presiune 1" (33,3 mm) filet exterior
apa iese 1 bucata
pompa submersibila adancime de imersie max. 1,8 metri
dimensiunea boabelor max. 0,5 mm
aspirație până la 5 mm
temperatura de transport max. 35°C
arbore din oțel inoxidabil de antrenare a pompei
Prefiltru de mobilier
Securitate Clasa de protecție a pompei IPX8, clasa de protecție a suportului bateriei IPX4, întrerupător de protecție termică, protecție împotriva funcționării uscate
Informații suplimentare Conexiune universală pentru furtunuri de 19 mm (3/4") și 25 mm (1"), cablu de conectare 2 metri H05 V VF (între baterie și pompă)
Notă Bateriile de sistem de 18 volți de la Power for All Alliance se bazează pe tehnologia Bosch. Ele se potrivesc, de asemenea, într-un număr mare de alte unelte de grădină de la GARDENA, dar pot fi utilizate și în cadrul mărcilor cu numeroase alte produse de la alți producători din alianță. O baterie pentru toate dispozitivele - ALIANȚA POWER FOR ALL este una dintre cele mai mari alianțe de baterii între mărci ale producătorilor de top din întreaga lume și oferă soluții pentru întreaga casă.
Accesoriile au nevoie de alimentare de 18 volți pentru toate bateriile de sistem
Dimensiuni Latime: 140 mm x Inaltime: 270 mm x Lungime: 140 mm

GARDENA
14600-66

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii