Diblu fischer duoseal 8x48 s ph tx a2 (gri deschis/rosu, 25 bucati, cu suruburi din inox)

Diblu fischer duoseal 8x48 s ph tx a2 (gri deschis/rosu, 25 bucati, cu suruburi din inox)



Fischer DuoSeal este un dop din 2 componente care etanșează orificiul de foraj (împreună cu șurubul inclus în set) fără silicon. DuoSeal etanșează complet găurile din plăci fără compus suplimentar de etanșare și astfel evită deteriorarea structurală cauzată de umiditatea din materialul de construcție. DuoSeal este ideal pentru suprafețele cu gresie care sunt expuse la apă pulverizată foarte frecventă și acumulând temporar apă, cum ar fi băi, bucătării, zone de wellness, piscine, facilități sportive, saune sau spălătorii. Diblul universal poate fi instalat cu ușurință, fără să se bată cu ciocanul, protejând în același timp gresia. Componenta sa roșie din nailon de înaltă calitate asigură o fixare sigură a tuturor materialelor de construcție. DuoSeal atinge astfel aceleași valori de încărcare ca și ancorele convenționale din plastic. Șuruburile furnizate din oțel inoxidabil sunt ideale pentru zonele umede și evită urmele de rugină. Marginea din plastic moale de pe arborele diblului etanșează perfect gaura de foraj și se adaptează la forma atașamentului. Fischer DuoSeal este potrivit pentru atașarea accesoriilor de baie, fitingurilor, cabinelor de duș, oglinzilor, suporturilor pentru uscător de păr, suporturilor pentru furtunuri și multe altele.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


seria DuoSeal
număr de bucăți sortiment de 25 de bucăți
material nailon bicomponent/otel inoxidabil
Dimensiuni diametru gaurire 8mm
lungimea ancorei 48 mm
adâncimea gaurii min. 75 mm
șuruburi Tipuri adecvate șuruburi pentru lemn, șuruburi pentru PAL
Diametre potrivite 6 mm
Include 2 șuruburi de etanșare cu cap cilindric 6,0x70 din oțel inoxidabil A2, antrenare TX30
cutie pliabilă container
Conținut 2x dibluri de etanșare DuoSeal 8x48 inclusiv șuruburi adecvate
Exemple de aplicații Facilități pentru baie și toaletă, cabine de duș, accesorii de bucătărie, dulapuri cu oglindă luminoasă, rafturi
Materiale de construcție adecvate Beton, plăci de gips-carton, plăci din fibre de gips, plăci de gips-carton, cărămizi goale, cărămidă nisip-var perforată, cărămidă solidă nisip-var, bloc de beton ușor gol, bloc de beton ușor, beton celular, PAL, cărămidă solidă
caracteristică Etanșarea perfectă a găurii fără silicon
Informații suplimentare În funcție de materialul de construcție, componenta roșie din nailon de înaltă calitate activează automat principiul funcțional optim (întindere, pliere, înnodare) pentru o fixare optimă.
Notă DuoSeal este potrivit doar pentru utilizare pe plăci cu o grosime de plăci de 5 - 10 mm și poate fi instalat numai ca o instalare pre-poziționată.

fischer
557728

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare