Fiskars QuikFit cot, sapa (negru/portocaliu, 12,5 cm)

Fiskars QuikFit cot, sapa (negru/portocaliu, 12,5 cm)



Pentru ca plantele din grădină să înflorească și să prospere, aveți nevoie de un sol sănătos și de un aport optim de nutrienți necesari. Cotul Fiskars QuikFit este ideal pentru acest lucru. Cu colțurile din oțel întărit și vârfurile în formă de lânză, este ideal pentru slăbirea și aerisirea patului. Acest lucru le permite să fie bine îngrijite și pregătite pentru plantare. Greutatea totală este de 417 grame, lățimea maximă a cotului Fiskars QuikFit este de 12,5 centimetri, lungimea este de 31 centimetri. Unealta este compatibilă cu toate mânerele și mânerele din gama QuikFit.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

seria QuikFit
Scopul de utilizare Pentru afânarea și aerisirea solului, pentru plivitul
Dimensiuni latime de lucru 12,5 cm
lungime totala 31 cm
sistem cu tije Sistem de conectare FISKARS QuikFit
material Dinți din oțel călit
Informații suplimentare Sistemul de conectori Fiskars QuikFit include atașamente interschimbabile și mânere/mânere cu un sistem dublu de blocare automată. Sistemul plug-in QuikFit acoperă toate lucrările din grădină și poate fi combinat și cu alte sisteme plug-in datorită adaptorului universal.
Accesorii opționale mâner QuikFit grafit (156 cm) 1000661, mâner QuikFit grafit (84 cm) 1000664, mâner QuikFit (24 cm) 1000663
Greutate 417 grame

Fiskars
1000680

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii