Mașină de găurit combinată cu acumulator black+decker bcd003me2k, 18 volți (portocaliu/negru, 2x baterie li-ion 2.5ah, carcasă)

Mașină de găurit combinată cu acumulator black+decker bcd003me2k, 18 volți (portocaliu/negru, 2x baterie li-ion 2.5ah, carcasă)



Cu mașina de găurit combinată cu acumulator puternică de 18 volți și 2 viteze BCD003ME2K de la BLACK+DECKER, lucrările de înșurubare sunt finalizate rapid și fără efort. Este potrivit pentru toate aplicațiile de înșurubare, pentru găurire în lemn și găurire în metal. Cu funcția de găurit cu impact, sunt posibile și lucrări ușoare de găurire în zidărie. Lampa de lucru cu LED asigură o vizibilitate bună în zonele de lucru întunecate. Cutia de viteze cu două trepte oferă putere mare la viteze mici pentru lucrări de înșurubare controlate și viteze mari în treapta a 2-a pentru găurire ușoară și rapidă. Cele 11 nivele de cuplu asigură că șuruburile pot fi înșurubate plat în diferite materiale, pentru rezultate de înșurubare precise chiar de la început. Mandrina de burghiu cu eliberare rapida iti permite sa schimbi usor accesoriile cu o singura mana. Sistemul de baterie glisant convinge prin schimbarea simplă și rapidă a bateriei. Bateria litiu-ion a mașinii de găurit cu impact BCD003ME2K reține mai mult de 80% din încărcare pentru mai mult de 90 de zile fără a fi nevoie să fie reîncărcată.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

Fabricat in China
Scopul de utilizare Pentru înșurubare, găurire și găurire cu impact
modul de funcționare Funcționare cu baterie
tensiune de funcționare 18 volți
sistem de baterii baterie Li-ion, 18 volți, 2,5 Ah
suport pentru scule Mandrina fara cheie - 10 mm, cu functie de blocare automata
service Reglarea vitezei variabile
Mâner Mâner moale anti-alunecare
iluminare lampa de lucru cu LED
Set din mai multe piese Mai multe baterii
trepte de viteză cutie de viteze cu 2 trepte
direcția de rulare Rotire la dreapta și la stânga
capacitate de gaurire Ø max. din lemn de 25 mm
din otel 10mm
din piatra, beton 10mm
cuplu maxim 45 Nm
Setarea cuplului 11 nivele
turație turație ralanti 1-a treaptă de viteză: 0 la 360 rpm, a 2-a treaptă de viteză: 0 la 1.400 rpm
scorul de cursă fără sarcină max. 21.000 rpm
Informații suplimentare Bateria poate fi utilizată cu toate dispozitivele din gama de baterii POWERCONNECT de 18V. Puteți extinde cu ușurință sistemul prin achiziționarea de unelte care nu funcționează cu baterie, unelte de grădinărit și aparate de uz casnic fără costul suplimentar al acumulatorilor sau încărcătoarelor suplimentare.
accesorii prezente Carcasa, incarcator, 2x baterie Li-ion (18Volti 2.5Ah, potrivita pentru toate produsele sistemului de 18Volti de la Black+Decker)
Greutate 1,1 kg

BLACK+DECKER
BCD003ME2K-QW

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare