Pulverizator sub presiune einhell ge-ws 18/35 li-solo, 18v, pulverizator sub presiune (gri/rosu, fara baterie si incarcator)

Pulverizator sub presiune einhell ge-ws 18/35 li-solo, 18v, pulverizator sub presiune (gri/rosu, fara baterie si incarcator)



Pulverizatorul sub presiune alimentat de baterii GE-WS 18/35 Li-Solo de la Einhell este ideal pentru proprietarii de grădină care doresc să aplice îngrășăminte sau pesticide în mod uniform sau care doresc să abordeze buruienile pe cale chimică. Pulverizatorul sub presiune are o pompă automată, nu este necesară creșterea manuală a presiunii. Nivelul poate fi citit rapid si usor pe rezervorul transparent cu scara, iar suporturile metalice mari de pe rezervor sunt usor de deschis si inchis. Duza din alamă poate fi reglată individual de la un jet punct la o ceață de pulverizare fină. Lancea de pulverizare din oțel inoxidabil este echipată cu un buton de comandă blocabil, astfel încât nu trebuie să apăsați în continuare butonul în timpul sesiunilor de lucru mai lungi. Bateria este acoperită pentru a proteja împotriva pătrunderii apei. Livrarea se face fara baterie si fara incarcator.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


Scopul de utilizare Pentru stropirea suprafețelor mai mari, protecție a culturilor/îngrășământ/herbici
modul de funcționare Funcționare cu baterie
sistem de baterii baterie Li-ion, 18 volți
Întrerupător de pornire/oprire service, mâner pistol cu ​​pârghie de deblocare blocabilă, blocare permanentă, eliberare prin impuls
Forme cu jet de apă Jet complet, ceață de pulverizare
Capacitate rezervor 3,5 litri
Mâner Mâner de transport și curea de umăr
caracteristică Lungime tub de pulverizare cu duză 33 cm - 50 cm, lungime furtun de presiune 140 cm, debit 60 l/h, distanță optimă de pulverizare 0,6 metri, presiune de pulverizare max. 2,5 bari
Informații suplimentare Max. temperatura lichidului 40°C
Notă Toate bateriile și încărcătoarele litiu-ion din familia Einhell Power X-Change pot fi utilizate pentru orice dispozitiv sau unealtă cu tehnologia Power-X Change.
Accesorii disponibile Lance de pulverizare, curea de umar, sita, manual de instructiuni
nevoie de baterie de sistem de 18 volți din seria Power X-Change
Greutate 2,3 kg

Einhell
3425210

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare