Culegător de fructe fiskars quikfit (negru/portocaliu)

Culegător de fructe fiskars quikfit (negru/portocaliu)



Cu culesul de fructe Fiskars QuikFit, puteți culege fructe confortabil și rapid, și totul fără o scară! Unghiul de lucru al sculei poate fi setat individual și permite o muncă eficientă. Fructele, precum mere, pere sau cireșe, ajung în siguranță în punga de colectare de bumbac prevăzută în acest scop. Acesta poate fi îndepărtat și spălat. Culegătorul de fructe QuikFit este cel mai potrivit pentru utilizarea cu mânerele telescopice QuikFit, unde lungimea poate fi reglată variabil, făcând culesul confortabil. Cadrul instrumentului este fabricat din plastic puternic, durabil, armat cu fibră de sticlă. Acest material este foarte ușor și permite produsului să cântărească 250 de grame.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


seria QuikFit
Scopul utilizării Pentru culesul fructelor
Dimensiuni lungime totala 32 cm
sistem cu tije Sistem de conectare FISKARS QuikFit
Informații suplimentare Sistemul de conectori Fiskars QuikFit include atașamente interschimbabile și mânere/mânere cu un sistem dublu de blocare automată. Sistemul plug-in QuikFit acoperă toate lucrările din grădină și poate fi combinat și cu alte sisteme plug-in datorită adaptorului universal.
accesorii opționale mâner telescopic QuikFit 1000665, mâner telescopic QuikFit (mic 140 - 240cm) 1000666, mâner QuikFit grafit (156cm) 1000661
Greutate 250 grame

Fiskars
1000693

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare