Set de fixare pentru sarcini grele fischer 300 t sbs set m 10, mortar

Set de fixare pentru sarcini grele fischer 300 t sbs set m 10, mortar



Setul de fixare pentru sarcini grele fischer cu manșon de ancorare și tijă de ancorare M 10 este potrivit pentru sarcini grele în beton și zidărie. Se bazează pe un mortar de injecție hibrid de vinil ester cu un timp de întărire prelungit. Acest lucru previne întărirea prematură chiar și la temperaturi de vară, făcând mortarul de injecție ideal pentru adâncimi mari de foraj. Setul include 1 cartus FIS VS (300 ml), tije filetate, manșoane perforate și 2 mixere statice. Acest lucru permite utilizarea directă în aplicație. Cartușul de injecție poate fi procesat rapid și cu puțin efort folosind dozatorul fischer.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


capacitate 300 ml
Substraturi adecvate beton, zidărie
cutie pliabilă container
continut 1x cartus de mortar multifunctional FIS V, 6x tije filetate M 10x160 (zincata), 6 mansoane perforate FIS H 16x130 K, 2x malaxor static.
caracteristică Timpul de lucru prelungit previne întărirea prematură
Informații suplimentare FIS V este un mortar de injecție cu 2 componente pe bază de vinil ester hibrid. Rășina și întăritorul sunt depozitate în două camere separate și sunt amestecate și activate numai atunci când sunt presate în mixerul static. Cartușele deschise pot fi refolosite prin schimbarea mixerului static.
Aplicații: Construcții din oțel și lemn, balustrade, fațade, scări, console din oțel, catarge, copertine, copertine, porți, conducte, grile, antene satelit
Greutate 1,3 kg
instrucțiuni de siguranță H241 încălzirea poate provoca incendiu sau explozie, H302 Nociv în caz de înghițire, H315 Provoacă iritarea pielii, H317 Poate provoca o reacție alergică a pielii, H318 Provoacă leziuni oculare grave, H319 Provoacă iritare gravă a ochilor, H335 Poate provoca iritarea căilor respiratorii, H373 Poate provoca leziuni pentru organe prin expunere prelungită sau repetată, H400 Foarte toxic pentru organismele acvatice

fischer
97807

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare