Mașină de găurit combinată cu acumulator black+decker bdchd18s1ka, 18 volți

Mașină de găurit combinată cu acumulator black+decker bdchd18s1ka, 18 volți



Cu mașina de găurit combinată cu acumulator puternică de 18 volți și 2 viteze BDCHD18S1KA de la Black+Decker cu un cuplu maxim de 40 Nm și o viteză de până la 1.400 rpm, lucrările de înșurubare pot fi finalizate rapid și fără efort. Este potrivit pentru toate aplicațiile de înșurubare, găurire în lemn de până la 25 mm și găurire în metal până la 10 mm în diametru. Cu funcția de găurit cu impact, sunt posibile și lucrări de găurire ușoare în zidărie de până la 10 mm. Cutia de viteze cu două trepte oferă putere mare la viteze mici pentru lucrări de înșurubare controlate și viteze mari în treapta a 2-a pentru găurire ușoară și rapidă. Cele 11 nivele de cuplu asigură că șuruburile pot fi înșurubate plat în diferite materiale, pentru rezultate de înșurubare precise chiar de la început. Viteza poate fi ajustată cu ușurință la aplicația dorită, cu un control suprem cu vârful degetelor, iar sistemul de baterie glisant convinge prin schimbarea simplă și rapidă a bateriei. Lampa de lucru cu LED asigură o vizibilitate bună în zonele de lucru întunecate. Bateria litiu-ion a mașinii de găurit cu impact BDCHD18S1KA păstrează mai mult de 80% din încărcare pentru mai mult de 90 de zile fără a fi nevoie să se reîncarce.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

tensiune de funcționare 18 volți
sistem de baterii Baterie Li-ion, 18 volți, 1,5 Ah, timp de încărcare 180 minute
suport pentru scule Mandrina de burghiu fara cheie - 10 mm
Mâner Mâner moale anti-alunecare
iluminare lampa de lucru cu LED
trepte de viteză cutie de viteze cu 2 trepte
direcția de rulare Rotire la dreapta și la stânga
capacitate de gaurire Ø max. din lemn de 25 mm
din otel 10mm
din piatra, beton 10mm
cuplu maxim 40 Nm
Cuplu treapta 1: 40 Nm
Setarea cuplului 11 nivele
Numărul de rotații turație în gol prima treaptă de viteză: 0 la 360 rpm, a 2-a treaptă de viteză: 0 la 1.400 rpm
scorul de cursă fără sarcină max. 21.000 rpm
caracteristică Sistem de baterie glisant pentru schimbarea rapidă și ușoară a bateriei, control cu ​​vârful degetelor pentru a regla viteza variabilă
Informații suplimentare Mașina de găurit cu percuție fără fir face parte din sistemul de 18 volți Black+Decker, care este alimentat de o platformă fără fir.
Accesorii disponibile Carcasă, încărcător, baterie Li-ion (18V 1.5Ah, potrivită pentru toate produsele din sistemul de 18V de la Black+Decker), set de accesorii de 104 piese într-o carcasă suplimentară (biți, burghie, prize)
Greutate 5,2 kg

BLACK+DECKER
BDCHD18S1KA-QW

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare