Set de clichete wera 8100 sb 9 zyklop speed, imperial, 3/8", set de scule (negru/verde, 29 piese, clichet rapid cu cap pivotant)

Set de clichete wera 8100 sb 9 zyklop speed, imperial, 3/8", set de scule (negru/verde, 29 piese, clichet rapid cu cap pivotant)



Setul de clichete Zyklop Speed ​​​​8100 SB 9 contine un clichet Wera Zyklop Speed ​​​​8000 B, prize Zyklop de dimensiuni in inchi americani, extensii, o extensie wobble, un adaptor de biți cu mandrina cu schimbare rapidă și biți cu profile diferite. Clichetul Zyklop Speed ​​​​8000 B are un cap de clichet care se rotește liber, care poate fi blocat în orice poziție folosind comutatorul glisant de pe ambele părți. Fixarea definită la 0°, 15° și 90° la stânga și la dreapta permite lucrul în siguranță fără alunecarea capului cu clichet. În poziția 0°, clichetul Zyklop Speed ​​poate fi folosit ca o șurubelniță convențională. Lucrul fără probleme cu mult spațiu pentru mână este posibil chiar și în situații de instalare foarte înguste sau greu accesibile. Clichetul reversibil cu dinți fini cu 72 de dinți are un unghi de întoarcere scăzut de doar 5°. Cursa mică permite lucrul rapid și precis în toate pozițiile de instalare. Zyklop Speed ​​​​poate fi comutat rapid și ușor (dreapta / fix / stânga) în orice poziție folosind roata moletă. Blocarea cu bilă asigură fixarea sigură a mufelor și accesoriilor și, prin urmare, siguranța în timpul înșurubarii. Biții hexagonal au profilul Wera Hex-Plus. Oferă suprafețe de contact mai mari în capul șurubului, ceea ce reduce efectul de crestătură la minimum și previne distrugerea profilului. În același timp, pot fi transmise cupluri cu până la 20% mai mari. Extensia de balansare cu un pătrat conic permite o rotire de până la 15°, făcând mai ușor accesul la șuruburile greu accesibile. Setul este livrat într-o cutie din material textil prietenos cu suprafețele. Cutia textilă compactă duce la o ușurință nevisită de mobilitate și cerințe de spațiu. Greutatea redusă semnificativ a unui set îl face mult mai confortabil de purtat. Suprafețele sensibile sunt protejate în timpul depozitării. Cutia textilă și uneltele supraviețuiesc chiar și scăparea fără deteriorare.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

seria Cyclops Speed
sistem Conține dimensiuni din sistemul de măsurare anglo-american!
Numar de piese 29 bucati
Unelte incluse Biți, clichete, chei tubulare
Profiluri incluse Soclu hexagonal, mufa TORX T, cap Phillips (PH), cap Phillips Pozidriv (PZ), fantă, hexagon
instrument de operare Clichet reversibil Mâner din plastic, cu poziție centrală fixabilă, cu blocare cu bilă
forță de apăsare 3/8", pătrat
biți 16 piese: Drive 1/4", potrivite pentru operare manuală
Phillips (PH) 3 bucăți: PH 1 / PH 2 / PH 3
Phillips (PZ) 3 bucăți: PZ 1 / PZ 2 / PZ 3
fantă 1 bucată: 1,0 x 5,5 mm
TORX 5 piese: T 20 / T 25 / T 27 / T 30 / T 40
hexagon interior 4 buc
cu inci 3/16", 7/32", 1/4"
Prize 9 bucăți: hexagon, antrenare 3/8", potrivite pentru operare manuală, potrivite pentru funcționarea mașinii, dimensiuni cu coduri de culoare
Dimensiuni în inci americane 1/4", 5/16", 11/32", 3/8", 7/16", 1/2"
reînnoire Drive 3/8", pătrat, lungime 76mm, drive pivotant
extensie 2 Drive 3/8", pătrat, lungime 200mm
Mai mult conținut Suport 1 bit 1/4" cu mandrina de schimbare rapidă Rapidaptor
execuție cu profil WERA Hex-Plus
container cutie textilă
zona de aplicare casă, atelier, mașină
caracteristică Prizele cu instrument de căutare „Take it easy” sunt codificate cu culori în funcție de dimensiune, pentru a găsi ușor și rapid instrumentul necesar.
Informații suplimentare Priză 9/16", 5/8", 11/16", 3/4", Bit 3/32", 5/64", 9/64"
greutate 1,6 kg

Wera
05004049001

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare