Gardena set pompă pentru rezervor de apă de ploaie fără fir 2000/2 18v p4a, pompă submersibilă / sub presiune (turcoaz/gri, baterie li-ion 2.5ah p4a, power for all alliance)

Gardena set pompă pentru rezervor de apă de ploaie fără fir 2000/2 18v p4a, pompă submersibilă / sub presiune (turcoaz/gri, baterie li-ion...



Pompa fără fir pentru rezervor de apă de ploaie GARDENA 2000/2 18V P4A folosește apa de ploaie liberă din butoi pentru a uda grădina cu pulverizatoare, pulverizatoare sau aspersoare. Tubul telescopic înclinat din aluminiu este reglabil în înălțime de la 56cm - 76cm. Cantitatea de apă care trece poate fi setată individual cu supapa de reglare și de închidere. Indiferent dacă există o conexiune de alimentare lângă fundul de apă, datorită bateriei litiu-ion, pompa poate fi utilizată flexibil. Cu trei niveluri de putere, performanța pompei poate fi adaptată la sarcinile de irigare respective. Pompa este potrivită și pentru drenaj, de exemplu pentru apa uzată din bazinul pentru copii. Baza cu sistem de filtrare integrat previne aspirarea particulelor de murdărie. Pompa fără fir pentru rezervor de apă de ploaie GARDENA 2000/2 18V P4A oferă, de asemenea, o protecție integrată împotriva funcționării uscate și o funcție de cronometru de 5/10/15 minute. Tubul telescopic poate fi retras după utilizare și servește și ca mâner. Bateria poate fi atașată direct la pompă și formează astfel o unitate de transport compactă.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


seria P4A
tip pompă pompă de drenaj
scop de utilizare Pentru irigare cu aspersoare, pentru pompare în jurul și afară, pentru drenaj
modul de funcționare Funcționare cu baterie
tensiune de funcționare 18 volți
sistem de baterii Baterie Li-ion, 18 volți, 2,5 Ah, timp de funcționare 65 minute
Lungimea cablului de alimentare 2 metri
service tub telescopic de 3/4" pentru agatat pe marginea butoiului, supapa de reglare si inchidere, 3 nivele de putere, functie timer 5 / 10 / 15 minute.
capacitate de transport Imprimare 2 bare
debit 2.000 litri/oră (0,53 litri pe secundă)
cap de 20 de metri
racorduri linie de presiune 3/4" (26,4 mm)
apa iese 1 bucata
pompa submersibila adancime de imersie max. 1,8 metri
dimensiunea boabelor max. 0,5 mm
aspirație până la 5 mm
temperatura de transport max. 35°C
acționare a pompei cu 1 treaptă, arbore din oțel inoxidabil
Prefiltru de mobilier
securitate Clasa de protecție a pompei IPX8, clasa de protecție a suportului bateriei IPX4, întrerupător de protecție termică, protecție împotriva funcționării uscate
motor Motor DC silențios fără întreținere
Informații suplimentare Cablu de conectare H05 V VF (între baterie și pompă)
o notificare Bateriile de sistem de 18 volți de la Power for All Alliance se bazează pe tehnologia Bosch. Ele se potrivesc, de asemenea, într-un număr mare de alte unelte de grădină de la GARDENA, dar pot fi utilizate și în cadrul mărcilor cu numeroase alte produse din alianță. O baterie pentru mai mult de 70 de dispozitive - ALIANȚA POWER FOR ALL este una dintre cele mai mari alianțe de baterii între mărci ale producătorilor de frunte din întreaga lume și oferă soluții pentru întreaga casă.
Accesorii prezente Baterie de sistem P4A PBA 18V/45, încărcător P4A AL 1810 CV
Dimensiuni Latime: 140 mm x Inaltime: 600 mm x Lungime: 140 mm

GARDENA
14602-20

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare