Robot de tuns iarba worx landroid l1000 2.0 (model 2021) (portocaliu/negru, baterie li-ion 4.0ah, latime de taiere 18cm)



Worx Landroid L1000 este o mașină de tuns iarba robotizată autonomă care poate funcționa complet independent. Noul model 2021 are, de asemenea, o punte de tăiere cu autonivelare și roți îmbunătățite care pot face față cu încredere chiar și celor mai accidentate terenuri. Puntea de tăiere cu autonivelare cu trasor de sol GroundTracer ajustează automat înălțimea lamei la denivelările naturale ale gazonului, astfel încât iarba să nu fie tăiată prea scurt pe alocuri. Landroid știe exact când să conducă la baza sa de încărcare, poate spune când plouă, poate opri singur când detectează o problemă sau poate naviga în mod autonom în jurul obstacolelor pe care le întâlnește. Senzorul de lovituri de la Landroid poate detecta obstacole solide, cum ar fi copacii sau mobilierul și altele asemenea. Modul „Salvați aricii” împiedică ca mașina de tuns tuns să funcționeze după apusul soarelui când animalele nocturne încep să hoinărească. Landroid tunde cu precizie iarba tăiată, care este atât de scurtă în fiecare zi, până la marginea gazonului, încât nu mai trebuie să fie îndreptate împreună. Taierele fine verzi sunt îngrășământul natural perfect pentru gazon. Cosirea frecventă îmbunătățește densitatea ierbii și previne eficient răspândirea buruienilor. Cloud computing Noesis™, navigarea inteligentă AIA™ și ultimă generație fac din Landroid L1000 alegerea perfectă pentru suprafețe mari. Poate negocia pasaje strânse, la fel de înguste ca și mașina de tuns tuns în sine, fără un fir de ghidare și se rotește în mod inteligent la graniță pentru a face treaba mai repede decât alte mașini de tuns iarbă. Autoprogramarea inteligentă a muncii zilnice este ajustată automat la ritmul real de creștere a gazonului, ținând cont de vremea locală, anotimp, radiația solară și tipul de iarbă. Actualizările și îmbunătățirile continue sunt furnizate automat prin actualizările software OtA. Conectivitatea Bluetooth face asocierea cu smartphone-ul și mai ușoară.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

scop de utilizare Pentru tunderea automată a gazonului de până la 1.000 m²
modul de funcționare Funcționare cu baterie
tensiune de funcționare 20 volți
sistem de baterii baterie Li-ion, 20 volți, 4 Ah
service Panou de control cu ​​butoane, prin smartphone cu aplicația Landroid (Android și iOS)
display Display LCD integrat
latime de lucru 18 cm
inaltime de taiere 30mm - 60mm
reglare inaltime de taiere reglabila in 4 trepte
Mobilier Funcție mulching, pieptene pentru gazon, tracțiune pe roți
drive Face față cu pante de până la 35%
senzori Senzor de ridicare, senzor de înclinare, senzor de ploaie
cod PIN de securitate, funcție de blocare prin aplicație, sunet de alarmă
conectivitate Bluetooth, USB, WiFi
cuțit 3 lame pivotante
sistem de tăiere Disc cu cuțit autonivelant
Suprafata recomandata de gazon de pana la 1.000 m²
motor Motor fără perii
Nivel de presiune sonoră de zgomot de funcționare 60 dB(A)
Caracteristică punte de cosit lavabilă cu furtun, gestionarea mai multor zone de cosit, tehnologie de navigare inteligentă AIA™, Cut-to-Edge, planificare cognitivă automată a cositului Noesis™, timpi de cosire programabili
Informații suplimentare Actualizări de software: posibil prin aer și prin USB. Landroid L1000 poate fi personalizat în continuare cu opțiuni unice, inclusiv evitarea obstacolelor inteligente, antifurt, excluderea temporară a zonei și extinderea Wi-Fi.
o notificare Bateria PowerShare de 20V inclusă poate fi utilizată pentru toate uneltele fără fir Worx din seria PowerShare, pentru sculele de 20V individual, pentru sculele de 40V și 80V în perechi sau într-un pachet de patru.
Accesorii prezente Stație de încărcare, bloc de alimentare, 1x baterie PowerShare (20V 4.0Ah), 7x șuruburi pentru stație de încărcare, 2x adaptor pentru mufa cablu, 9x lame de rezervă cu șuruburi, cheie hexagonală, 210x chei, cablu de delimitare de 150 metri, 2x indicatori de distanță, Bertelsen triunghi, instrucțiuni de utilizare
Dimensiuni Latime: 428 mm x Inaltime: 235 mm x Lungime: 620 mm
greutate 12 kg

Worx
WR147E.1

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare