Acces Homematic IP Starter Set (alb)

Acces Homematic IP Starter Set (alb)



Acest set de punct de acces, dispozitiv de blocare a ușii și telecomandă oferă o intrare în automatizarea propriilor patru pereți. Punctul de acces este folosit pentru a conecta smartphone-ul la cloud-ul Homematic IP și la dispozitivele Homematic IP. Transmite setările și datele de configurare, precum și comenzile de operare de pe smartphone către dispozitivele Homematic IP. Punctul de acces trimite un protocol radio IP deosebit de fiabil, bazat pe 868 MHz. Oferă securitate ridicată datorită criptării AES cuprinzătoare și locației serverului în Germania. Punctul de acces este conectat la un router convențional folosind un cablu de rețea. Unitatea de blocare a ușii Homematic IP transformă încuietorile existente în uși inteligente și transformă smartphone-ul într-o cheie digitală. Autorizările de acces pot fi, de asemenea, setate convenabil. Indiferent dacă permanent sau numai la anumite momente. Deci aveți control asupra cine are acces la casă și când. Datorită blocării ușii în funcție de timp, nu mai trebuie să vă faceți griji dacă ușa, de ex. B. peste noapte, cu adevărat blocat. Toate autorizațiile de acces, profilurile de timp și setările pot fi gestionate cu ușurință în aplicația Homematic IP. Ușa poate fi deschisă încă din exterior cu o cheie obișnuită. Dacă nu aveți smartphone-ul sau cheia la îndemână, ușa poate fi descuiată sau încuiată și cu telecomanda pentru breloc. Toate autorizațiile de acces, profilurile de timp și setările pot fi gestionate cu ușurință în aplicația Homematic IP. Ușa poate fi deschisă încă din exterior cu o cheie obișnuită. Dacă nu aveți smartphone-ul sau cheia la îndemână, ușa poate fi descuiată sau încuiată și cu telecomanda pentru breloc. Toate autorizațiile de acces, profilurile de timp și setările pot fi gestionate cu ușurință în aplicația Homematic IP. Ușa poate fi deschisă încă din exterior cu o cheie obișnuită. Dacă nu aveți smartphone-ul sau cheia la îndemână, ușa poate fi descuiată sau încuiată și cu telecomanda pentru breloc.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

Tip a stabilit
Culoare alb
proprietățile dispozitivului serviciu Aplicație pentru smartphone, telecomandă
tip de dispozitiv automatizarea locuintei
alimentare electrică Unitate de blocare a ușii: 3x 1,5 V LR6/Mignon/AA |
domeniul de aplicare Interior
Interval de temperatură Operațiune 5 - 35 °C
tipul conexiunii Fără fir
Fără fir frecvență până la 868 MHz
Set format din Punct de acces (HMIP-HAP), unitate de blocare a ușii (HmIP-DLD), telecomandă cu breloc - acces (HmIP-KRCK)
Informatii suplimentare Banda de frecvență radio: 868,0-868,60MHz/869,4-869,65MHz
Înștiințare Pot fi create până la 8 autorizații de acces cu profiluri temporale individuale pentru fiecare unitate de blocare a ușii

Homematic IP
156033A0

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare