Pompa de caldura monobloc Kaisai Arctic KHC-16RY3-B 15,9 kW aer/apa, agent frigorific R32 Cod KHC-16RY3-B

Pompa de caldura monobloc Kaisai Arctic KHC-16RY3-B 15,9 kW aer/apa, agent frigorific R32 Cod KHC-16RY3-B



Este o soluție compactă, ușor de instalat și economisește spațiu în interiorul clădirii. Utilizatorul primește un dispozitiv complet, ermetic, gata de utilizare, care nu necesită instalarea unui sistem frigorific și inspecții de specialitate. Această soluție implică necesitatea de a proteja mediul de încălzire (apa) împotriva înghețului în cazul unei pene de curent.

Într-o pompă de căldură monobloc, sistemul de refrigerare este complet integrat în unitatea exterioară. Această soluție asigură, mai presus de toate, o bună izolare termică, economie de spațiu și funcționare silențioasă a dispozitivului. În plus, designul compact asigură o instalare ușoară și o întreținere simplă.

Noua serie de pompe de caldura KAISAI Arctic se caracterizeaza prin capacitatea de a functiona intr-o gama foarte larga de temperaturi exterioare, se remarca si printr-un design mult mai silentios al unitatii exterioare. Pe lângă posibilitatea de a conecta până la 16 unități prin protocolul MODBUS, seria Arctic vă permite și să conectați până la 6 unități într-un sistem în cascadă. Dispozitivul este echipat cu un port USB pentru actualizarea software-ului și salvarea setărilor. Noua aplicație ComfortHome pentru tablete și telefoane vă permite să controlați de la distanță temperatura de alimentare și apă caldă, să schimbați zonele și să controlați consumul de energie electrică.

Pompele de căldură KAISAI Arctic au obținut certificatul KEYMARK care confirmă standardul înalt al produsului și conformitatea cu standardele europene.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

6 moduri de funcționare: Încălzire / Răcire / ACM / Încălzire + ACM / Răcire + ACM / AUTO
Protocolul Modbus RTU
Design compact (modul hidraulic complet pentru funcționarea în modul de încălzire centrală: pompă de circulație, vas de expansiune, supapă de siguranță, supapă de aerisire, senzor de debit - ca standard)
Suport pentru 2 circuite de incalzire - standard
Tavă de picurare încălzită - standard
Încălzitor electric suplimentar
Controler cu fir inclus
Adaptat pentru a lucra cu soluție de glicol
Acoperire lamelă anti-coroziune
Operare prin WiFi*

KHC-16RY3-B

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii