Samsung galaxy watch ceasuri inteligente roz auriu samoled 3,05 cm (1.2") gps



Samsung Galaxy Watch, 3,05 cm (1.2"), SAMOLED, 4 Giga Bites, GPS, 49 g, Roz Auriu

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

Noua definiție a autenticității
Asortează ceasul Galaxy cu stilul tău de viață obținând o autenticitate care răzbate dintr-o varietate de fețe de ceas cu efect de profunzime și iluminare. Cadranul rotund, limba de ceas și ticăitul îi dau aerul unui ceas adevărat.

Ceasul tău, alegerea ta
Exprimă-te cu propriul ceas Galaxy. Alege un model Bluetooth și o dimensiune a corpului de 42 mm (Midnight Black, Rose Gold) sau 46 mm (Silver). Apoi continuă cu un cadran personalizat, pentru a se potrivi cu adevărat stilului tău de viață.

Etalează-ți stilul
Personalizează-ți ceasul Galaxy prin alegerea curelei. Alege una care să se potrivească cu stilul sau dispoziția ta înainte de a ieși. Alege din gama de curele furnizate ușoare, din silicon, sau folosește una pe care o ai deja - Galaxy Watch este compatibil cu curele de 20 mm și 22 mm pentru modelele sale de 42 mm și respectiv 46 mm.

Întotdeauna pornit
Fiind un ceas cu funcție Always On (Întotdeauna pornit), nu este nevoie să apeși pe un buton sau să întorci cadranul pentru a vedea ora. Setează afișajul sAMOLED pentru a fi vizibil în permanență, permițându-ți să vezi ora, indiferent dacă este zi sau noapte.

Muzica ta te însoțește acum
Cu versiunea LTE a Galaxy Watch, muzica ta te însoțește oriunde mergi. Redarea muzicii online și conectarea cu căștile wireless îți oferă libertatea de a nu lua telefonul cu tine atunci când ieși la alergat.

Durată lungă de viață a bateriei
Lasă încărcătorul să ia o pauză în unele nopți. Cu o durată lungă de viață a bateriei într-o singură încărcare, Galaxy Watch poate gestiona apeluri, muzică și multe altele, cu o baterie făcută să reziste.

Monitorizează-ți progresul
Antrenorul tău personal, Galaxy Watch, te lasă să te concentrezi mai mult asupra exercițiilor și mai puțin asupra planificării. Ceasul tău poate măsura ritmul cardiac și poate urmări șase activități atunci când faci sport. Selectează mai multe pentru a măsura până la 39 de tipuri de activități și altele, în timp ce treci de la una la alta.

Monitorizarea stării de sănătate
Cu Samsung Health, poți extinde funcțiile existente ale Galaxy Watch pentru a-ți monitoriza și înregistra sănătatea cu și mai multe detalii, inclusiv ritmul cardiac și caloriile.

Odihnă și relaxare pentru o versiune îmbunătățită a ta
Află cum ți-a fost noaptea pentru a te simți mai bine ziua următoare. Galaxy Watch îți monitorizează somnul, creând un jurnal ce include cele 4 cicluri ale somnului. De asemenea, monitorizează nivelul de stres pentru a te ajuta să îl reduci prin respirație ghidată.

Ziua ta dintr-o privire
Galaxy Watch se trezește odată cu tine și te ajută să rămâi pe drumul cel bun. Cadranul My Day afișează programul tău pentru următoarele 10 ore, compilându-le pe ecran.

Aplicații din belșug
Verifică selecția largă de aplicații pentru Galaxy Watch pentru a găsi ceea ce îți satisface nevoile. Cu un număr mare și în creștere de furnizori de conținut, ai de unde alege.

Planifică-ți traseul pentru ceea ce urmează
Galaxy Watch vine cu GPS, astfel încât să știi unde te aflați și încotro te îndrepți. La acestea se adaugă un altimetru încorporat și un barometru pentru momentul în care trebuie să ieși de pe traseul cunoscut.

Proiectat pentru a rezista
Poartă Galaxy Watch în ploaie sau în alte condiții dificile. Rezistența la apă de 5 ATM* și durabilitate militară standard** îți permit să fii mai activ în aer liber, în condiții dificile.

Încărcare simplificată
Încărcarea Galaxy Watch se face fără efort. Așezați-l pe stația de încărcare wireless* iar procesul de încărcare va începe singur.

Rămâi conectat(ă) la dispozitivele tale IoT
Pe baza modelelor de somn și de activitate, Galaxy Watch îți controlează aparatele pentru a îți simplifica viața. Funcția Home IoT îți permite să controlezi alte obiecte, cum ar fi televizorul, aspiratorul robot și aparatul de aer condiționat. Folosește un set personalizat de comenzi pentru a efectua mai multe acțiuni simultan.

Samsung Galaxy Watch. Diagonala afișajului: 3,05 cm (1.2"), Tip de afișaj: SAMOLED, Rezoluţie de afişare: 360 x 360 Pixel. Capacitate RAM: 750 Mega bites, Memorie flash: 4 Giga Bites. Wi-Fi. GPS. Performanţa bateriei: 270 mAh. Greutate: 49 g. Culoare carcasă externă: Roz Auriu, Culoarea benzii: Pink gold (roz auriu), Mărime bandă: XL
SM-R810NZDAROM

Fisa tehnica

Garantie
2 years
Forma
Rotunde
Greutate
49 g
Port USB
nu
Bluetooth
da
Latime
41,9 milimetri
Adancime
45,7 milimetri
Wi-Fi
Da
Diagonala afișajului
3,05 cm (1.2")
Rezoluţie de afişare
360 x 360 Pixel
Tip de afișaj
SAMOLED
Performanţa bateriei
270 mAh
Ecran tactil
Nu
Durată baterie (max)
45 h
Culoare carcasă externă
Roz Auriu
Culoarea benzii
Pink gold (roz auriu)
Versiune Bluetooth
4.2
Grosimea
1,27 cm
Mărime bandă
XL

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare