Samsung galaxy tab a (2019) sm-t515n 25,6 cm (10.1") 2 giga bites 32 giga bites wi-fi 5 (802.11ac) 4g lte de aur



Samsung Galaxy Tab A (2019) SM-T515N, 25,6 cm (10.1"), 1920 x 1200 Pixel, 32 Giga Bites, 2 Giga Bites, 470 g, De aur

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

Divertisment de ultima generație sub forma unei tablete
Distracția e mai aproape. Am creat o tabletă care este pe cât de versatilă și sofisticată, pe atât de accesibilă, deoarece distracția de generație următoare aparține tuturor. Obține calitate premium, fără a plăti un preț premium, cu Galaxy Tab A (2019, 10,1”).

Carcasă compactă metalică pentru o senzație premium
Am creat o tabletă care este la fel de versatilă și sofisticată pe cât este accesibilă ca preț. Având un ecran și specificații tehnice care fac din ea tableta media perfectă, aceasta are o grosime de doar 7,5 mm, sub un finisaj metalic premium. Alege o culoare de tabletă care să se potrivească stilului tău de viață - auriu, argintiu sau negru.

O experiență cu adevărat imersivă, care îți aduce la viață conținutul
Profită mai mult de conținutul pe care îți place să îl urmărești. Galaxy Tab A (2019, 10,1”) dispune de un afișaj strălucitor WUXGA de 10,1”, care oferă o reproducere uimitoare a culorilor la o rezoluție de 1920 x 1200 pixeli, și un nivel optim de luminozitate a ecranului. Acum te poți lăsa absorbit cu adevărat de filmele sau serialele preferate de pe Netflix.

O experiență dinamică 3D superioară
Dispunând de un sistem îmbunătățit de difuzoare duale, Galaxy Tab A (2019, 10,1”) te lasă să-ți asculți muzica preferată prin Spotify și alte mijloace, atunci când dorești un sunet bogat și autentic. Iar cu sunetul surround tridimensional al Dolby Atmos vei rămâne complet absorbit de ceea ce se află pe ecran.

Un teren de joacă digital pentru învățare și divertisment
Kids Home te lasă să configurezi un mediu sigur pe care copiii tăi să îl exploreze. Apasă pur și simplu pe Kids Home în Panoul rapid și bucură-te de aplicații native cu personaje ce există în lumea virtuală. Controlul parental îți permite monitorizarea utilizării și timpului de joc, pentru a putea oferi copiilor tableta, fără griji.

Controlul dispozitivelor conectate, de pe un singur ecran
Galaxy Tab A (2019, 10,1”) se potrivește perfect cu celelalte dispozitive conectate la smart home. Cu ajutorul aplicației SmartThings, îți poți monitoriza și controla cu ușurință celelalte dispozitive, electrocasnicele conectate și chiar dispozitive de la terțe părți, de la distanță, pe un singur ecran.

Partajează pentru a rămâne conectat, chiar dacă te afli la distanță
Cu ajutorul unui grup de familie, fiecare membru al familiei poate folosi contul Samsung pentru a împărtăși cu ușurință ceea ce contează cel mai mult. Partajarea instantanee a imaginilor, evenimentelor din calendar, notelor și altor mementouri permite nu doar să lucrați împreună, ci și să creați împreună amintiri.

Concentrează-te numai pe ceea ce dorești să vezi
Vizionează numai ce dorești, atunci când dorești. Cu One UI, Galaxy Tab A (2019, 10,1”) reduce la minim dezordinea de pe ecran, alegând conținutul cel mai relevant pentru tine. Pur și simplu atinge și concentrează-te pe ceea ce dorești să vezi și să citești, detaliu cu detaliu, și bucură-te de experiența optimizată de tabletă, pe ecran mare.

Mai multă putere atunci când ai nevoie cu adevărat
Lasă distracția să continue. Galaxy Tab A (2019, 10,1”) are o baterie de 6,150 mAh (valoare tipică)*, pentru utilizare prelungită. Cu această baterie puternică, te poți bucura de ore lungi de vizionare și mobilitate sporită, departe de prize.

Performanță care ține pasul cu tine
Găsește performanță și specificații tehnice de calibru Galaxy la prețuri accesibile. Galaxy Tab A (2019, 10,1”) se conectează cu opțiunile de memorie de 2GB RAM și 32GB ROM. Poți păstra conținutul adăugând, pur și simplu, un card Micro SD pentru până la 512GB de spațiu în plus.

Samsung Galaxy Tab A (2019) SM-T515N. Diagonala afișajului: 25,6 cm (10.1"), Rezoluţie de afişare: 1920 x 1200 Pixel, Tehnologie de afișare: TFT. Capacitate internă de stocare: 32 Giga Bites. Memorie internă: 2 Giga Bites. Rezoluție cameră foto posterioară (numerică): 8 MP, Tip cameră spate: Cameră video unică, Rezoluție cameră foto frontală (numerică): 5 MP, Cameră foto frontală. Standard Wi-Fi: Wi-Fi 5 (802.11ac). Assisted funcţia GPS (A-GPS). Cititor card integrat. Greutate: 470 g. Culoarea produsului: De aur
SM-T515NZDDROM

Fisa tehnica

Garantie
24 luni
Standard Wi-Fi
Wi-Fi 5 (802.11ac)
Greutate
470 g
Memorie interna
2 Giga Bites
Bluetooth
da
Inaltime
245,2 milimetri
Latime
149,4 milimetri
Adancime
7,5 milimetri
Platforma
Android
Culoarea produsului
De aur
Factorul de formă
Tăbliță
Diagonala afișajului
25,6 cm (10.1")
Rezoluţie de afişare
1920 x 1200 Pixel
Cititor card integrat
Da
Tip de dispozitiv
Tabletă dimensiune completă
Performanţa bateriei
6170 mAh
Capacitate internă de stocare
32 Giga Bites
Carduri de memorie compatibile
MicroSD (TransFlash)
Rezoluție cameră foto posterioară (numerică)
8 MP
Cameră foto frontală
Da
Mobile network connection
Da
Accelerometru
Da
Port combo caști/microfon
Da
Tip cameră spate
Cameră video unică
Assisted funcţia GPS (A-GPS)
Da

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare