G213 prodigy gaming keyboard/n/a ita mediter it

G213 prodigy gaming keyboard/n/a ita mediter it



G213 PRODIGY GAMING KEYBOARD/N/A ITA MEDITER IT
Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

IDEALĂ DE PERFORMANȚĂ PENTRU JOCURILE VIDEO Tastatura pentru jocuri G213 are tastele Logitech Mech-Dome, special concepute pentru a oferi un răspuns tactil superior și un profil general de performanță similar cu cel al tastaturilor mecanice. Tastele Mech-Dome sunt de dimensiuni mari, extrem de silențioase și oferă o deplasare totală de 4 mm și o forță de acționare de 50 g.

LIGHTSYNC RGB

G213 are cinci zone de iluminare diferite, fiecare personalizabilă dintr-o paletă de aproximativ 16,8 milioane de culori și niveluri de luminozitate diferite pentru a se potrivi produsului cu stilul, sistemul sau spațiul dvs. Tehnologia LIGHTSYNC oferă iluminare RGB de nouă generație care sincronizează jocurile și profilurile de iluminare cu conținut. Personalizați rapid și ușor utilizând Logitech G HUB.

REZISTENT ȘI SPOIT-PROOF

Proiectarea structurii cheie și a membranei G213 este construită pentru viața de zi cu zi și garantează o rezistență la stropire testată prin turnarea a 60 ml de lichid. Rezultatul este o tastatură capabilă să abordeze problemele celor care joacă în fiecare zi.

SUPORT INTEGRAT PENTRU PUNTE ȘI PICIURI REGLABILE

Reglarea dublă a unghiului vă permite să plasați tastatura în poziția cea mai naturală pentru dvs., în timp ce suportul pentru mâini integrat reduce oboseala, astfel încât să puteți continua să jucați confortabil, rundă după rundă.

COMANDE MULTIMEDIA DEDICATE

Cu comenzile multimedia dedicate ale G213 puteți reda sau întrerupe instantaneu muzică și videoclipuri sau dezactiva sunetul. Reglați volumul sau treceți la următoarea melodie cu o simplă apăsare de buton.

PERSONALIZAȚI CU LOGITECH G HUB

G HUB vă permite să personalizați G213 pentru o mai mare comoditate și individualitate. Setați iluminarea RGB, economisiți timp atribuind mai multe funcții anumitor taste și multe altele.

LOGITECH
920-009439

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare