Monitor pentru copii rigi digital

Monitor pentru copii rigi digital



Reer Rigi Digital este un monitor digital pentru copii cu tehnologie FHSS (Frequency Hopping Spread Spectrum) pentru o conexiune fără interferențe și clară. Pentru părinți, siguranța și bunăstarea copiilor lor sunt primordiale. Mai ales cand i-ai pus pe cei mici in pat, vrei sa te asiguri in orice moment ca bebelusul se descurca bine. Deoarece nu puteți sta tot timpul cu un copil care doarme și vă faceți griji pentru sănătatea acestuia, este important să asigurați o monitorizare fiabilă. Cu monitorul digital pentru bebelusi Rigi, ramai in contact permanent cu copilul tau si esti informat in orice moment despre starea lui. Asa ca ai mereu o ureche atenta in camera copiilor fara a deranja somnul important al celor mici. Datorită activării inteligente a sunetului (VOX), unitățile se conectează numai atunci când copilul face un zgomot. Dacă copilul dumneavoastră doarme fericit, monitorul pentru bebeluși trece automat în modul de repaus. În plus, unitatea pentru bebeluși poate fi comutată manual în modul ECO. Acest lucru reduce radiația de la dispozitiv de îndată ce monitorul pentru bebeluș este în modul de repaus. Aceste două proprietăți ale produsului nu numai că reduc la minimum consumul de energie al monitorului pentru bebeluși, ci și reduc foarte mult radiațiile.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

Raza de actiune in exterior: 300 de metri
funcţionează LED-uri indicator de nivel de zgomot
zoom digital Functie interfon, lumina de noapte
alimentare Tip Baterie reîncărcabilă/funcționare cu baterie, funcționare la rețea
tensiune de intrare 220 - 240 volți
caracteristică Transmisie digitală - tehnologie FHSS, funcție VOX: pornire automată inteligentă, control optic/acustic, control reglabil al volumului, sensibilitate reglabilă a microfonului, alarmă de vibrații, clemă pentru curea, funcție de căutare pager
Informații suplimentare Datorită funcționării cu baterie, unitatea de părinte poate fi operată și independent de o sursă de alimentare staționară. Cu o rază de acțiune de până la 300 m, Rigi digital oferă suficientă libertate de mișcare în casă și grădină. De îndată ce depășiți raza de acțiune și utilizarea fiabilă nu mai poate fi garantată, monitorul pentru bebeluși vă informează atât acustic, cât și vizual. Datorită designului la îndemână și a clemei de curea, unitatea pentru părinte poate fi atașată convenabil de propriile haine. Deci aveți ambele mâini libere și monitorul pentru bebeluși este întotdeauna în apropiere. Unitatea pentru părinți și copilul poate fi operată prin adaptor USB sau cu baterii. Prin conectarea la adaptorul USB furnizat, bateriile sunt încărcate direct în monitorul pentru bebeluși.
Accesoriile prezinta 1x sursa de alimentare USB, 2x cablu de incarcare USB, baterii pentru unitatea de parinte

reer
50070

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare