Termo-higrometru digital TFA 30.5055, termometru (negru, 4 domenii de aplicare: climatul camerei, instrumente muzicale, terariu, humidor)

Termo-higrometru digital TFA 30.5055, termometru (negru, 4 domenii de aplicare: climatul camerei, instrumente muzicale, terariu, humidor)



Termohigrometrul digital compact 30.5055 de la TFA Dostmann este ideal pentru măsurarea temperaturii și umidității în același timp. Valorile maxime și minime sunt, de asemenea, stocate și pot fi apelate prin apăsarea unui buton. Afișajul de confort climatic clasifică nivelul de confort al temperaturii și umidității măsurate curent: Un zâmbet zâmbitor arată când condițiile climatice sunt optime. O față neutră sau tristă indică condiții moderate sau proaste. Puteți alege dintre patru domenii diferite de aplicare pentru termo-higrometru: climatul camerei, instrumente muzicale, terariu și humidor. Clima interioară: controlul temperaturii și umidității interioare prin încălzire și ventilație direcționate creează un mediu de viață confortabil și sănătos și economisește costurile de încălzire. O temperatură a camerei de 19 - 25°C și o umiditate relativă de 40 - 60% sunt percepute ca fiind plăcute de majoritatea oamenilor și minimizează riscurile pentru sănătate. Instrumente muzicale: Instrumentele muzicale din lemn, cum ar fi pianele, viorile și chitara, sunt sensibile la condițiile climatice. Lemnul este un material higroscopic, cu umiditate ridicată, umiditatea este absorbită și se poate deforma. Dacă aerul din jur este prea uscat, umezeala este retrasă și apar fisuri. Condițiile climatice optime pentru multe instrumente muzicale sunt 18 - 24°C și 45 - 55% umiditate relativă. La depozitarea instrumentelor muzicale, condițiile climatice trebuie să rămână cât mai constante posibil. Valorile maxime și minime stocate ajută la evitarea fluctuațiilor extreme de temperatură și umiditate. Țestoasa: Ca animale cu sânge rece, țestoasele ținute în terariu depind de suficiente surse de căldură. Menținerea unor condiții prea uscate favorizează bolile și poate duce la deshidratare. Condițiile pentru modul „țestoasă” corespund condițiilor ideale ale unei broaște țestoase europene. În faza de activitate, 25 - 32°C și 45 - 65% umiditate relativă sunt optime. Humidor: umiditatea ridicată este esențială pentru perioada de valabilitate a trabucurilor. De aceea trabucurile se pastreaza intr-un recipient special cu sistem de umidificare integrat, humidorul. La 65 - 75% umiditate relativa si 18 - 22°C, majoritatea tipurilor de trabucuri isi pastreaza aroma deplina si pot fi depozitate ani de zile. Cu cei doi magneți mici pe spate, termometrul se lipește de suprafețele metalice. De asemenea, este ușor de instalat cu suportul pliabil.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

zona de aplicare Casa
modul de funcționare funcționare cu baterie
Butonul de service Max/Min pe lateral pentru vizualizare și resetare, butonul Mode pe spate
material plastic
Asamblare Magnet de montare și suport rabatabil
ecran Publicitate Digital
Unitate de grade Celsius (°C)
detalii Display de confort climatic cu zâmbet pentru 4 domenii de aplicare (clima camerei, instrumente muzicale, broasca testoasa, humidor)
Măsură temperatura aerului, umiditatea
interval de temperatură de la -10 °C la 60 °C
Rezoluție C° 0,1°C
Precizia măsurării (± C°) 1°C
umiditate de la 10% la 99%
rezolutie 1%
funcții Afișarea valorilor min/max
Accesorii disponibile manual de utilizare
necesare 1 baterii AAA de 1,5 V
Dimensiuni Latime: 55 mm x Inaltime: 40 mm x Adancime: 15 mm
Greutate 21 grame

TFA
30.5055.01

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare